Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Etcetera78
To s tym strudlom by mohlo klapnut..ja ho oecem den dopredu a mame ho na snidani.. ![]()
@miisenka píše:
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest..
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..
tak si je nerob…
a máš to…ty ses zeptal, odpověď je taková, tak to neřeš ![]()
@miisenka píše:
@Svistice
Nene, dieta,,z fitka"..
Nechce sa zmierit s tym, ze je stara a ze a to uz inak uklada..(teraz momentalne vyzera jak anorekticka)..
Mozzarellu neda, smrdi jej to a je to tucny syr..
Zmrzku zje len domacu, a s tym sa mi sjat nechce..
no potěš…
takže jako předkrm salát ze zeleniny - bez zálivkky
polévka hrachová, ta snad není nic proti ničemu.
místo salátu výhonky mungo s trochou jogurtu. Kuřecí řízek na přírodno.
Jako desert ovocný salát
Šaratici? Ta je dietní a ještě jí zrychlí krok, tak to bude mít i s tréninkem ![]()
@jannda píše:
@miisenka já bych pro ni nic extra nepřipravovala. Budeš toho mít docela dost a pokud si z toho nebvybere, tak to není tvůj problém.
to by som kludne spravila, lebo nevim s tym 5mes ako budem nacvicovat, ale zase aby tam drepela nad prazdnym tanierom tak to mi neda..hlavne muz by to asi tazko niesol a mat dusno kvoli tchyni na sviatky to neni dobry napad..a to tu bude i nocovat takze resit snidani.. ![]()
@miisenka píše:
to som samozrejme spravila a odpoved bola, ze si nemam robit starosti, ze nebude jest..
Skusal to i muz, a odpoved rovnaka..
no tak co řešíš??? tak jí prostě nic nechystej. buď si donese svoje nebo tam bude sedět. je to přece její volba ![]()
@miisenka píše:
@Svistice
Nene, dieta,,z fitka"..
Nechce sa zmierit s tym, ze je stara a ze a to uz inak uklada..(teraz momentalne vyzera jak anorekticka)..
Mozzarellu neda, smrdi jej to a je to tucny syr..
Zmrzku zje len domacu, a s tym sa mi sjat nechce..
Tak si může dát mozzarellu light, tu mají snad všude.
Osobně bych si s ní starosti nedělala, udělala bych jedno menu a víc bych to neřešila. At si donese vlastní jídlo, když to nejí, její smůla. Upřímně řečeno by jí jednou nezdravé jídlo nezabilo, za jeden den nenabere ![]()
@Etcetera78 píše:
no potěš…takže jako předkrm salát ze zeleniny - bez zálivkky
polévka hrachová, ta snad není nic proti ničemu.
místo salátu výhonky mungo s trochou jogurtu. Kuřecí řízek na přírodno.
Jako desert ovocný salát
nooo neni to s nou jednoduche..:-)))
Ona teda zje i ten rizek, ken ho opeka na suchej panvicke.. ![]()
Mas s tou polivkou pravdu, dostane a bud zje alebo ne..
@paola white píše:
no tak co řešíš??? tak jí prostě nic nechystej. buď si donese svoje nebo tam bude sedět. je to přece její volba
@miisenka Máš opravdu zajímavvý exemplář tchýně. ![]()
V tom případě jako předkrm nakrájenou zeleninu a postavila bych jí vedle toho olivový olej, balzamikový ocet. Solnička s pepřenkou předpokládám na svátečním stole budou.
Jako dezert buď zkusit ten štrůdl, nebo bych jí udělala ovocný salát. Na kousky ovoce a zalít nízkotučným jogurtem.
Kuřecí řízek Ti sní v trojobalu? Se docela divím. ![]()
@paola white píše:
no tak co řešíš??? tak jí prostě nic nechystej. buď si donese svoje nebo tam bude sedět. je to přece její volba
ty jo, to nevim, tym by skazila ale i mne chut..ju stve to, ze budeme u nas.. ![]()