Co dělám špatně? Po píchnutí injekce krvácím
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Možná máš vyšší krvácivost. Někdo to tak má… A jak tu injekci aplikuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já teda nepicham Menopur, ale Clexane. Naučila jsem se to píchat pomalu - nejdřív tu jehlu přiložím ke kůži a jenom trochu zatlačím. Když to bolí, tak ji posunu kousek vedle. Když to pichnu rovnou do toho místa, kde to bolí, tak mi teče krev a udělá se modřina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Magical-eyes píše:
Možná máš vyšší krvácivost. Někdo to tak má… A jak tu injekci aplikuješ?
Zkusila jsem to různě, ale výsledek pořád stejný. Ať to dělám pomalu nebo rychle, jehlu po vpichu tam chvíli nechám nebo vytáhnu hned, ať držím špek celou dobu nebo pustím před vyndáním, tak to je stejné.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Pegus píše:
Já teda nepicham Menopur, ale Clexane. Naučila jsem se to píchat pomalu - nejdřív tu jehlu přiložím ke kůži a jenom trochu zatlačím. Když to bolí, tak ji posunu kousek vedle. Když to pichnu rovnou do toho místa, kde to bolí, tak mi teče krev a udělá se modřina.
a když to trochu zatlačíš jen na zkoušku, tak ti krev neteče? mně stačí abych se tou jehličkou jen dotkla tak že to ani necítím a už mi krev začne okamžitě téct
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
a když to trochu zatlačíš jen na zkoušku, tak ti krev neteče? mně stačí abych se tou jehličkou jen dotkla tak že to ani necítím a už mi krev začne okamžitě téct
A nebereš současně anopyrin nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pegus dělám to úplně
stejně. A taky se tím vyhnu modrinkam a krvácení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně se teda osvědčilo to tam bodnout rychleji (píchala jsem menopur, decapeptyl a pak fraxiparin na srazlivost), z toho byla vždy menší modřina nebo žádná. Když jsem přiložila jehlu na kůži a tlačila, kůže se prohýbala a pak praskla, jehla tam zajela, bolelo to a pak vždycky krev. To rychlejší a ráznější bodnutí mi přišlo lepší i méně bolestivé.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@KatusinkaMala
@Pegus
A když dáte tu jehlu na kůži, tak vám ta krev neteče? Já se jen úplně
letmo dotknu, že to ani necítím, a hned to začne krvácet
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pořádně se kouknout aby nebyla v cestě žádná žilka. Mě pomáhal někdy i manžel s baterkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@KatusinkaMala
@Pegus
A když dáte tu jehlu na kůži, tak vám ta krev neteče? Já se jen úplně letmo dotknu, že to ani necítím, a hned to začne krvácet
Udělá se mi tam červená tečka nebo stroupek, ale že by mi vyloženě tekla krev tak to ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem taky vždy z té ranky zakrvácela. Ale je fakt, že jsem brala
ještě léky na ředění krve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Špatná cytologie v těhotenství, jsem na nervy
- Špatná zkušenost s bazarem..?
- Po konizaci opět špatné výsledky
- Dceřino špatné chování
- Špatné krevní testy - mám je čekat i u druhého těhu?
- Přítelův syn - špatná reakce na seznámení
Ahoj, píchám si Menopur a nevím co dělám blbě že mi vždy teče krev po vyndani jehly z těla. Je to běžné? Vytáhnu to ze sebe a teče, dělají se modřiny a stroupky… Díky za rady.