Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Včera vbrambor a kuřecí plátek na přírodno se mix-salátem
Na dnešek jsem si nenavařila, tak jdu na oběd s kolegy - asi vietnam ![]()
Zítra dělám z domova, takže to bude nějaká rychlovka ála carbonara, quesadilla apod.
Svíčkovou z jeleního hřbetu, houskový knedlík plus Château Kalamity. ![]()
@adresa píše: Více
Vinohrádek. 80 hlav. Chtěl jsem hobby když jsem neměl práci, teď mám práci i hobby a furt je co dělat ![]()
Oběd vaří manžel - rajčatová polévka z kuřecího vývaru s bazalkou, česnekem, zakysanou smetanou, sýrem a opečeným chlebem. Brambory s pazitkovym tvarohem.
K večeři a zítřejší snídani udělám vajickovou pomazánku, sešlo se nám hodně vajec
Zítra stejná polévka jsi dnes, pečená zelenina (mrkev, dýně řepa, predvarena kukuřice, bataty) se sýrem feta a přírodní kuřecí prsa.
V neděli hovězí vývar s drožďovými knedlíčky, kuřecí stehna v zelí, bramborový knedlík.
Upeču strudly, máme bedýnku goldenů a koupila jsem tři listová těsta Wewalka, ta mi asi vyhovují nejvíc.
Prostě samá zahřívací, ne moc pracna jídla ![]()
@Eemii jsem nad tím už přemýšlela, ale nevím, zda to neztratí ten efekt grilu, musím to vyzkoušet
nevyndávací desky v grilu fakt nejsou šťastné řešení ![]()
Jinak k tématu : zase si řekli všichni o řízky
tak asi s kaší.. a byla v akci kuřecí stehna, tak o víkendu budou na smetaně a paprice jako omáčka, k tomu knedlík či těstoviny, noky, dle přání osazenstva ![]()
@Lucy75 píše: Více
Ja davam pecici papir do tousteru (byt ma vyndavaci plochy) a je to snad jeste lepsi. Uz jsem to naucila celou rodinu. ![]()
Karbanatáky smažené a „na šťávě“ (recept z mého útlého dětství) + brambory a brkaše; maso mnou umleté na novém mlýnku
…
Tuňákový salát v neděli a jahodové tvarohové knedlíky (obměna sladkého jídla místo tradiční žemlovky
)
Buchta asi že nahoru dám vanilkový pudink a až se to upeče, potřu zakysanou smetanou
@Winter garden píše: Více
výborný nápad - určitě to s tím pečícím papírem vyzkouším taky v tom toustovači ![]()
@Dn0712 píše: Více
Presne. Takle jsem se tomu stale vyhybala, abych pak nemusela drbat pripeceny syr…