Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tvarohové knedlíky se mi vůbec nepovedly
…
Takže jako sladký opět lívanečky ![]()
Podělite se se mnou někdo o nějaký dobrý vychytaný receptik na ty tvarohový knedlíky?
…děkuji
@Gerberka píše: Více
delam podle Florentyny (Kucharka pro dceru)
@adresa píše: Více
Ne, vůbec…s tím nemám nejmenší zkušenost
…
Já ho dělala, ale jen dvakrát, myslím. Jednou po zidovsku a druhý recept si nepamatuji. Přijde mi to moc odpadu na malé pochutnani ![]()
Porkova polévka, pro nás kureci rizky s br.kasi a pro malou dcerku vařené kureci a k tomu omáčka z cukety, rajcat a porku, tu jsem otestovala na prepustenem másle, zalela vodou, podusila, rozmixovala, pridala smetanu. Dobrá byla ta omáčka, na to ze byla tak improvizovana
@Dn0712 píše: Více
Zatáhnu na másle a pak většinou dusím na páře i se zeleninou třeba mrkev, petržel, brokolice nebo podleji vodou a dusím tak. To krůtí je docela rychlovka. Dělám na tenké plátky. Má ráda i kuskus takže k tomu dělám i kuskus s tou zeleninou, hrášek, červená čočka a trochu té šťávy, petrželovou nať nebo libeček to krásně provoní a ochutí
já ji to teda maličko solím už, ale úplně trošku
@adresa píše: Více
Vůbec. Akorát občas koupím sklenici těch nakládaných a dáváme to na pizzu nebo do sendvičů.
Jo a zrovna minulý týden jsem si jeden den koupila v Albertu k obědu jejich nový sendvič s artyčoky - proteinový chléb, krůtí šunka, rajče, černé olivy, artyčoky, rukola a bylinkový dresink. A bylo to naprosto luxusní teda, moc jsem si pochutnala. Sendvič nabušený, víc náplně než chleba a i ten chleba byl chuťově moc fajn. Fakt příjemné překvapení ![]()
@adresa píše: VíceArtyčok jsem dělala kdysi a nepovedlo se mi to. Ochutnala jsem ho i d restauraci a nějak mě to neuchvátilo, ani na pizze ne, takže další pokusy už neproběhly