Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Králičí řízky s bramborovodýňovou kaší, pro strachoprdy, že králičí maso bude tuhé smažený hermelín.
Maso bylo měkoučké, dopékala jsem ho v krbu.
Dnes volal kamarád, že má poslední pstruhy v sádkách. To mě vedlo k zamyšlení, kdy naposled jsme jedli tak čerstvé maso. Jeste možná králíka od sousedky, toho druhý den po zabití.
Takže dnes rajská polévka, pstruh s brambory.
Tak jsem to uvarila a vsem strasne chutnalo. A kdyz pisu vsem, tak i deckam vybiracum. https://life.forbes.cz/…tou-kapustu/
Zeleninová polévka se žampiony z uzeného vývaru, masová směs se zeleninou a bramboráky.
Včera Štikozubec /81,–Kč/kg/ s brkaší… ![]()
Dnes brkaše a Hejk… ![]()
Příspěvek upraven 31.01.26 v 15:00
My dneska sumecka nakonec se strouchanyma bramborama a okurkovým salatem. Zitra budou kachni prsa, pecene brambory a zakyska s cesnekem.
Muz chce dneska k veceru pect nejaky slany dobroty z listoveho testa.
@adresa píše: Více
Povedl se, chodili si přidávat. Vývar a nudle zbyly, tak jsem večer privarila kuřecí prsa a edamame a bylo i k večeři. Na fotce zbytky, které někdo určitě vyzobe ![]()
Vejce vypadají podezřelé, ale byla moc dobrá.
@siso píše: Více
Po několikáté jsem zavadila očima o tento tvůj komentář a pokaždé čtu - bombardovanou kaši ![]()
Pečené kuře v remosce s mrkví, mrkvový salát.
Zásoby že zahrádky se zpracovávají pěkně, jen mám v mrazáku ještě plno mrkve.
Dělal někdo z mražené mrkve nějaký dezert?
Dnes jdu do práce, tak jsem večer vařila na dnešek vývar z vepřových kostí se zeleninou a nudlemi, rajskou a těstoviny a k tomu sekanou. ![]()
Dnes a včera mix - jak kdo chtěl.. Ameriky, br. kaše, kuřecí šunkové rolky se sýrem, květákové placičky ( když se člověku nechce kvetak obalovat😜), okurkový salátek, špenátová polévka s nočky