Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Winter garden píše: Více
Kdepak, syrová. Jak celá, tak oddělené bílky a žloutky.
Akorát žloutky buď pocukruju nebo je promicham se solí, jinak se ten žloutek rozpadne, nebo jak to říct. A pak na krabicku píšu 3× Žloutek cukr, 2× Žloutek sůl. A nebo mrazim celá vejce, ty trošku rozmícham
@sharunka03 píše: Více
U nás to samé + rajčatovo okurkový salát ![]()
Krémová polévka z medvědího česneku a brambor, kuřecí Gordon Bleu, bramborová kaše.
@Winter garden píše: Více
Taky jsem koukala a hodně váhala
Zkus 2 vejce a uvidíš. Z bílků normálně vysleham tuhý sníh.
Kdysi v pradávnu jsem nakladala vejce do vodního skla do velke 3-5 l sklenice, ale nedala se pouzit na míchání, na omelety, například, a nebyla jsem nadšená z jejich vůně a konzistence. První vejce nahoře šla rovnou do koše.
Ony ty slepice, od kterých máme vejce, udělaly BSP a trhají rekordy, tak pak, až si vezmou dovolenou, nebudu muset kupovat
@adresa píše: Více
Dekuji za vysvetleni.
My vajicka kupujeme, takze ja prebytky nemusim zpracovavat. Ale je to pro me sokujici zjisteni, ze se mrazi cerstve vejce
. ![]()
U nás je nádherně a dokonce vane jen mírný vánek, žádný vichr z hor ![]()
Takže se bude grilovat, hambáče a kuře na zítřek. A k večeru jdeme na hokej do hospody.
My dnes byli v Liberci v krytu CO, tam jsme se pěkně zchladili.
Pak obed, ja a mala vrabec, brknedlik a č. zeli, muz kyselo, veprovy rizek a selské brambory. Pak zmrzka a ted valeni u hokeje
Pro velky uspech zitra rizky z panenky, brambory a tatarka. V pondeli asi testoviny s kurecim, zampikama a smetanou.
@Babyno píše: Více
Super
To vymyslel manžel, měl jet nakoupit, tak říkám, kup něco na oběd. A prej měli lososa v akci, tak ho vzal. My salát neměli, ale okurky a rajčátka k tomu.
My dneska kremove risotto s hlivou. Na zitra udelam hovezi gulas. K veceri nekdo vajickovou pomazanku, ja recky salat.
U nás dnes grilované kuře, brambory, tatarka. A do práce vařím vepřovou plec v houbové omáčce (likvidace mrazáku v plném proudu), k tomu noky.
Odpoledne slepím žloutkové řezy. ![]()