Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dokázala jsem vystudovat, udělat si praxi a klientelu, nějaké certifikáty, poprat se s nekolika nemocemi, postavit se strachu, zaridit si byt, jet nekolikrat do Anglie, udelat si ridicak, naučit se anglicky, učit se španělsky. Toz to je zatim vse:)
@pst007 píše:
Udělat kariéru pro mě znamená, že si můžu práci vybírat - nedělat za mizerný plat, přizpůsobit čas a možnosti ďetem a dělat to, co má smysl a naplňuje mě.
Tvl, tak to jsem kariéru teda udělala taky
, i když si myslím to co Lopata. Díky tedy za povzbuzení ![]()
@Pudloslava píše:
tak to jsi budto andel (ne svetice, protoze i svati chybuji), nebo spise nemas dostatecnou sebereflexi.
Anebo má špatnou paměť - to je ti celkem užitečná věc, jak jsem zjistila, neb ji začínám vlastnit též. ![]()
Několik let jsem žila s dcerou sama, dokázala jsem nás zabezpečit bez cizí pomoci, koupit nám byt, dcera měla vše co potřebovala i na dovolené jsme parkrát byly, na to jsem pyšná ![]()
@Alušáček gratuluju
na druhou stranu si myslím, že říct si občas o pomoc není ostuda…
Co jsem dokázala? Nezešílet z puberty své první dcery, která mi vzala snad 10 let života, dojít posléze na to, že jsem ji v důsledku do toho života dala dobré základy, že ta druhá je díky uvědomění si vlastních chyb z prvního mateřství v podstatě dokonalá bytost a ta třetí, to je moje nirvána. Nepotřebuji si dokazovat výši hmotných majetků, úspěchú, důležité pro mne je, že já sama společně s patnerem jsem schopni splnit své sny i sny svých dětí, že máme práci,,že jsme schopni se uplatnit na trhu práce, že jsme jako rodina, jako celek štastní. Zdraví, spokojení, spolu. ¨Že naše děti jsou štastné a můžeme sdílet jejich úspěchy i starosti. ¨ Že na to všechno nejsme sami. ![]()
Dokázala jsem se narodit do úžasné rodiny skvělým rodičům a od toho se odvíjí celý můj život.
@angellik23 píše:
Dokázala jsem se narodit do úžasné rodiny skvělým rodičům a od toho se odvíjí celý můj život.
Tak to je veliké štěstí, které se mi nepodařilo
… Naštěstí se od toho můj život dál neodvíjí.
Dokázala jsem vychovat ze svých dvou synů slušné, pracující a schopné jedince. Akorát pořád nevím, jestli je to to, nač byl vlastně dotaz…
@Cmochy píše:
Miluju tuhle otázku… vždycky s emi vybaví scéna z filmu „láska nebeská“„Co dnes dokázal můj bratr? (premiér USA)… postavil se za svoji zemi. Co jsem dnes dokázala já? Vyrobila jsem papírové langustě hlavu.“
![]()
![]()
dobry, ale byl to premier UK ![]()
@Taminka píše:
dobry, ale byl to premier UK
No vidíš to… Prostě Hugh Grant… slaďouš
![]()
@Cmochy píše:
No vidíš to… Prostě Hugh Grant… slaďouš![]()
jo to jo ![]()