Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, poraďte mi prosím, co koupit mamce k 50 narozeninám do 5 tisíc. Předem dík za tipy ![]()
Ahoj, já jsme mamce koupila lepší foťák, aby mohla fotit svoje vnoučata ![]()
A co třeba prstýnek nebo řetízek?
Foťák jsme ji koupili loni k Vánocům a dneska jsem se byla podívat ve zlatnictví-klasický náramek, nic na něm nebylo-7500,–. Cena zlata je největší za já nevím jak dlouho, takže takový pálky za ty řetízky…
Welnes víkend…,poukaz na masáže,do nějakého salonu,kadeřnictví......
My se k 50 mamce složili a jela na okrih poznávací Anglií…ona je taková cestovatelka…
Ted zase dotala příspěvek na let balonem
Petra Z píše:
Welnes víkend…,poukaz na masáže,do nějakého salonu,kadeřnictví......
To jsem přesně chtěla napsat!
A cestování byl 2.typ. ![]()
Následovalo by nějaké víkendové rozmazlování jako divadlo, přespání v hotelu, nákupy- prostě víkend jen pro mou mamku a doprovod.
![]()
My k 50tinám kupovali zlatý náušnice,byly ze dvou barev zlata a ještě tam byl kamínek a stály nás 2600,moc se jí líbily ![]()
my jsme k 50. mamce v dubnu kupovali welness pobyt v laznich v Teplicich, cenu si urcis podle delky pobytu ![]()
mama si odpocinula a byla nadsena…
http://www.lazneteplice.cz/…1_web_LT.pdf
tady je nabidka pobytu, mamka mela ten balicek Beethoven..
Janett11 píše:
Ahoj holky, poraďte mi prosím, co koupit mamce k 50 narozeninám do 5 tisíc. Předem dík za tipy
moje mamka už předem hlásí, že chce krásný zlatý řetízek, tak se na něj budeme i skládat, protože je drahý jako čuba ![]()
My zase kupovali mamce k 50-ti nám masážní a relaxační křeslo
Nějaký víkendový pobyt sice není špatný ale já bych koupila asi spíš nějaké zlato něco na památku aby věděla že to dostala k 50ti nám od vás.
Anonymní píše:
Nějaký víkendový pobyt sice není špatný ale já bych koupila asi spíš nějaké zlato něco na památku aby věděla že to dostala k 50ti nám od vás.
jenze kazdej na to neni - mam takovych „pamatek“ pul supliku a nic z toho, sperky zasadne nenosim…
navic kazdej ma jinaci vkus..
To máte pravdu, já to brala podle té naší, je jasný každý je jiný. ![]()
No jo, ale když ji koupíme víkendový pobyt, nebo nějakou dovolenou, bude tam muset s někým jet. Sama budu v 9 měsíci, bráchu ani ségru nemám a maminčin manžel nepřipadá v úvahu. Nemám ho ráda a nebudu mu kupovat dovolenou. Takže tohle asi odpadá. Taky mě to napadlo, ale nevím, jak bych to vymyslela.
Klidně bych s ní jela, ale budu už jak sud ![]()