Motání hlavy - co mu může být?

Anonymní
13.3.15 18:40

co mu muže být?

Holky vůbec nevím co synovi muže být byli jsme i u dr ale taky na něm nic nevidí jen mu z krve vyšlo velké množství bílých krvinek jinak nic. Ve čtvrtek ráno jsem ho při vstávání do školy našla v pokojíčku na zemi ležel a říkal že se mu zamotala hlava tak ho manžel odnesl do obyváku a jelikož se mu motala pořád tak jsme jeli k dr ten mu vzal tu krev ještě ten den jsme měli ty výsledky. Po obědě šel spát a spal až do půl 4 což u něj není normální pak jak se vzbudil tak taky se mu do večera několikrát motala hlava a jen ležel na gauči i na wc jsem musela s nim ho podpírat večer měl zvýšenou teplotu 37 a v 8 večer zase usnul a během cesty domů několikrát si chtěl sedat že se mu motala hlava. Takovéto odpočívaní u syna není normální je hyperaktivní takže se nezastaví a neposedí. Dnes jsme měli jit znovu k dr tak jsme šli ale byl dnes dopoledne jako by mu nic nebylo ani dr na něm nic neviděl že uvidíme do pondělí dal nám další žádanku na krev na to pondělí ale syn od oběda zase jen polehává a teď má už od 17 hod teplotu blíží se k 38 ale nestěžuje si vůbec na nic že ho nic nebolí. je mi to u něj divný protože když má třeba nějakou virozu tak je problém ho udržet v klidu ale takto už druhý den jen leží a vypadá,,zdravě'' i dr říkl že je to nějaký divný ale víc neřekl tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
13.3.15 18:49

Každá viróza se může projevovat jinak, to nic nemusí znamenat, že jindy při nemoci neodpočívá a teď jo. Já bych to u svého dítěte asi řešila tak, že kdyby se mi zdál opravdu malátný a hodně spavý, případně si znovu naříkal na tu hlavu, tak bych neváhala a vyrazila na pohotovost.
Chápu, že jsi nervózní. Taky nemám ráda tyhle nemoci, co doktor nepojmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.3.15 18:49

Pije dostatecne? Jako kdyby s sebou jen svihnul rano, pricitala bych to nizkemu tlaku, ale toto opravdu neni normalni. Nalila bych do nej okamzite co nejvic tekutin a kdyby to motani neustavalo, zavolala bych na pohotovost, pripadne nevim, zda by nebylo lepsi rovnou neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.3.15 18:50

Vysoké (zvýšené) bílé krvinky znamenají zánět v těle. Může to být cokoli. Třeba zánět slepého střeva - co třeba průjem, krev ve stolici,… může mít různé atypické projevy. Jak se mu točí hlava - co zánět mozkových blan. Může bez problému předklonit hlavu na hruď nebo na zemi v leže na zádech dát nohy za hlavu… Těžko říct, to jen tak co mě z toho známého napadá, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 18:56

Pije teď dostatečně co je doma tak si to hlídám ale ve škole pije hooodně málo není schopný vypít láhev od kubíku většinou ji donese plnou ale od toho čtvrtku do něj liju pití dokonce si i sám říká. prujem nemá ani krev ve stolici. Právě jako taky si říkám že to muže být jen nějaká virozá ale když dr se tvářil tak divně neurčitě a pořád chce tu krev tak jsem taková nervozní a do pondělí daleko.

• Citovat
  • Upravit
5077
13.3.15 19:21

A jak močí nebo močil? Má moč normální barvu nebo je tmavá zapáchající, zakalená? Nebolí ho třeba břicho, záda nebo při čůrání? Klidně může mít zánět močáku nebo ledvin. divým se, že doktorka nechtěla i moč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 19:30
@Laaja píše:
A jak močí nebo močil? Má moč normální barvu nebo je tmavá zapáchající, zakalená? Nebolí ho třeba břicho, záda nebo při čůrání? Klidně může mít zánět močáku nebo ledvin. divým se, že doktorka nechtěla i moč. :roll:

moč jsme dávali taky. při čurání si nestěžuje dnes byl asi 6× 7× čurat a nic neříkal nevím jestli je to moc nebo málo. dr ho i prohmatval břicho krk koukal do uší do nosu do krku a nikde nic :nevim: teď mu teplota skoro zmizla v 17.00 měl 38 a ted má 37 a to jsem mu nedala ani nic na sražení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
720
13.3.15 19:45

Řekni Mudr. ať doplní krevní obraz vč. diferenciálu. Nechci tě strašit, tak raději víc říkat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.15 20:25
@Patejl1 píše: Řekni Mudr. ať doplní krevní obraz vč. diferenciálu. Nechci tě strašit, tak raději víc říkat nebudu.

Tim ji ale strasis vic. Pokud narazis na onemocneni krvetvorby, tak to urcize vzal lekar v uvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.3.15 21:17
@Bábrdl píše:
Tim ji ale strasis vic. Pokud narazis na onemocneni krvetvorby, tak to urcize vzal lekar v uvahu.

Myslíš, že strach z poznání je větší než poznání samo?

Jestli lékař udělal jen WBC a nic neviděl, tak možná pomyslel, ale neměl šanci potvrdit/vyvrátit - vyjma astronomických hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
13.3.15 21:26

Hele, možná je to úplně mimo, ale nemohl si prcek něco vstrčit do ucha??
Z toho by mohl mít otok-zánět středouší, nebo zvukovodu…=zvýšenou teplotu, zvýšené leuko i motání se. Bolestivé to může, ale nemusí být. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.15 21:26
@Patejl1 píše:
Myslíš, že strach z poznání je větší než poznání samo?Jestli lékař udělal jen WBC a nic neviděl, tak možná pomyslel, ale neměl šanci potvrdit/vyvrátit - vyjma astronomických hodnot.

Proste si myslim, ze ‚radeji ti nebudu psat o co jde, ale muze to byt vazne‘, je vice stresujici, nez citlive napsat, co by to v neprilis pravdpodobnem pripade mohlo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.3.15 21:31
@Bábrdl píše:
Proste si myslim, ze ‚radeji ti nebudu psat o co jde, ale muze to byt vazne‘, je vice stresujici, nez citlive napsat, co by to v neprilis pravdpodobnem pripade mohlo byt…

Já to mám asi trošku jinak, ale chápu tvůj pohled na věc. Nekonkrétní hrozba mně sice žere, ale nenutí mně/neumožňuje mně k tomu dohledávat možné scénaře a příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.15 21:36

@Patejl1 kdyz si zadas do netu wbc test a diferencial, tak na tebe to slovo, kteremu se oba vyhybame, stejne vyskoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.3.15 21:45
@Bábrdl píše:
@Patejl1 kdyz si zadas do netu wbc test a diferencial, tak na tebe to slovo, kteremu se oba vyhybame, stejne vyskoci.

Neokatě, ale ano máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+