Co říkáte na tento batoh?

Anonymní
8.8.21 13:48

Co říkáte na tento batoh?

Ahoj holky, dcera jde po prázdninách na střední školu a dnes mi poslala odkaz, že by chtěla tento batoh do školy. Co na něj říkáte? Za mě je fajn, ale myslíte že je i dost velký, má objem 20 litrů. Jinak mi přijde dobrý, co vy na něj?

https://www.bonami.cz/…ta-smart-bag

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
8.8.21 13:51

To kvuli tomu fakt musíš zakládat diskuzi? Holka ho chce, tak ho kup. :nevim:
Nebo to má být nějaká reklama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.8.21 13:53

Nechápu proč tento dotaz…vždyť už je dost stará na to, aby se rozhodla sama a ne aby se její mamka ptala na emiminu :D a taky nechápu proč zrovna anonymní příspěvek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
8.8.21 13:53

Dceři se líbí tobě se líbí tak ho kup a nezakládej kvůli tomu diskuzi. Určitě si dovedeš představit objem 20L :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 13:57

Ne, to fakt není reklama, však jsem jí řekla ať si vybere jaký bude chtít, že jí ho koupím. Ale ptala se mě a poslala mi ten odkaz, jestli je ten batoh dost velký. Nevím, tak jsem se zeptala, jestli ho někdo třeba nemá doma nebo nemá zkušenost. Nevím proč reagujete, když neumíte odpovědět na můj dotaz. A anonym přesně z tohoto důvodu, kvůli vašemu rýpání, které nechci mít spojené s účtem. Toť vše, dál reagovat nemusíte.

• Citovat
  • Upravit
33005
8.8.21 14:13

Dvacet litrů je tusim objem aktovky pro prvňáčky.
Na střední jsem chodila s mnohem menší taškou přes rameno, protože jsem nosila domu max. sešity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.8.21 14:24

Ja na stredni jsem se mamy neptala jestli je dobry. Proste mi ho koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 14:28
@Hvezda70 píše:
Ja na stredni jsem se mamy neptala jestli je dobry. Proste mi ho koupila :lol:

Dcera si chtěla vybrat sama a vážně nejsem ten typ co by jí nakoupil vše podle sebe a diktoval co má jak mít a její názor by mě nezajímal. Koneckonců ten batoh bude denně do školy nosit dcera, ne já, takže je to na ní.

• Citovat
  • Upravit
1105
8.8.21 14:32

Na střední není důležitá funkčnost, ale vzhled :pankac: Takže jestli se jí líbí, tak je dobrej. Jinak teď jsme si kupovali mikrovlnku s objemem 20l a myslím že penál a pár sešitu se tam vejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
8.8.21 14:35

Tohle je batoh na volnocas, ne do skoly. Zkusila bych dceru přesvědčit, ať si vybere něco pořádného, třeba nejakej od Dakine.

Edit: nebo ještě Roxy vím ze mívá studentský batohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.8.21 14:42

@Semtex já chodila na gympl s plátěnou nákupní taškou přes rameno - učebnice skladuješ ve skříňce, sešity na jeden den zaberou minimum místa, pak už jen penál, mobil, sluchátka, peněženku a hlavně cigarety a zapalovač, ty nemít, to bylo horší jak zapomenout kružítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.8.21 14:43

Tohle není školní batoh, 20l mám batoh pro prvňáka. Do školy ji asi vozit nebudeš, takže bych spíš koukala pořídit pořádnej školní batoh s polstrovanýma zádama, kam se jí vejdou všechny učebnice.

• Citovat
  • Upravit
12923
8.8.21 14:52

Já takový na střední měla a byla jsem spokojená.
Pokud by mi někdo nutil něco „pořádného“ s polstrováním, tak bych ho nejspíš v těch letech poslala někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
8.8.21 14:53

Dcera jde do druháku a má z prváku batoh Nike rozměry 48,5×30,5×15, čili vpodstatě stejně. Byl tak tak. To, že se na střední nenosí učebnice, není pravda, resp. asi jak kde, holka je na gymplu. Ale je fakt, že dcera tam nosila i mejkap, ten bych ideálně vyhodila, krabičku se svačinou a v boční kapse flašku s pitím. Jelikož toho do školy moc nenachodili, tak jí vydržel i do druháku, jinak si myslím, že bysme letos kupovali novej, nejvíc trpěly zipy, ale je otázka, jestli bysme větší objevili,,,vloni jsem měla pocit, že snad ani ne. Možná to ve vyšších ročnících s těma učebnicema nebude tak horký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
8.8.21 15:24

Já myslím že úplně v pohodě, já jsem na konci začala nosit kabelku, to bylo horší 😃 kdyby mi někdo cpal nějaký hnus s polstrováním, tak ho pošlu do háje. Tenhle ji bude bohatě stačit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin