Co s tímhle vztahem nevztahem?

Anonymní
11.6.26 19:22

Co s tímhle vztahem nevztahem?

Ahoj všem,

potřebovala bych upřímný názor na situaci, ve které se motám už delší dobu a sama už nevím, jestli jsem ztratila nadhled.

Dlouhou dobu mám velmi komplikovaný vztah-nevztah s jedním mužem. Nikdy jsme spolu oficiálně nechodili, ale mezi námi vždycky byla silná chemie, blízkost a citové pouto. Když jsme spolu byli, bylo to intenzivní – hodně smíchu, povídání, fyzické blízkosti, měl o mě zájem, psal mi, říkal mi hezké věci, řekl, že mě miluje a že si to vše uvědomil. Problém je v tom, že jeho činy nikdy úplně neodpovídaly jeho slovům.
Celou dobu byl velmi nekonzistentní. Chvíli jsme byli v intenzivním kontaktu, pak se stáhl, pak se zase ozval. Mezitím se vídal nebo spal s jinými ženami. Občas mi řekl, že něco s někým ukončil, ale později jsem zjistila, že to nebyla pravda. Několikrát jsem měla pocit, že mi lhal nebo mi neříkal celou pravdu.
Přesto se ke mně vždycky vracel. Reagoval mi na skoro každou fotku, zajímal se o mě, psal mi k narozeninám, ptal se na moje zdraví, chtěl se vídat, flirtoval se mnou. Když jsem se od něj stáhla, znovu mě vyhledal.
Já jsem pro něj byla oporou. Vyslechla jsem ho, podporovala ho, několikrát jsem mu pomohla i finančně, půjčila jsem mu peníze. Vždycky jsem se snažila být chápavá a komunikovat otevřeně.
Jenže poslední dobou už jsem z toho začala být psychicky vyčerpaná. Když jsem se od něj odpojila, cítila jsem se lépe, klidnější a šťastnější. Jenže pokaždé, když jsme znovu navázali kontakt, vrátila se nejistota, zmatek a bolest.

Teď je situace taková, že se podle všeho vídá s jinou ženou – pravděpodobně u něj i přespává. Přesto mi dál píše, zajímá se o mě, reaguje na moje fotky a snaží se udržovat kontakt a chce se vidět.
A já tomu nerozumím.
Nechápu, proč mě pořád vyhledává, když se očividně vídá s někým jiným. Nevím, jestli mě má opravdu rád, ale není schopný vztahu. Nebo jestli si jen nechává otevřené dveře a neumí být sám. Nevím, jestli jsem pro něj byla výjimečná, nebo jen pohodlné bezpečné místo, kam se vracel.
Budu ráda za upřímné názory, i kdyby byly tvrdé. Myslím, že jsem v tom příliš dlouho a potřebuju pohled někoho zvenku.

Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
11.6.26 19:34

Prosím tě, kolik je ti let, máš děti, vrátil ti peníze, a jak dlouho to trvá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.6.26 19:35

Proč by to s tebou ukončoval? Pro něj je to příležitostný sex zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.6.26 19:39

No a tak neumíš vyložit karty na stůl, co chceš sama? Co cítíš, co si myslíš, co bys chtěla plánovat - prostě si sednout, pokecat a říct si, co je kdo ochoten udělat k cestě k cíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.26 19:40

@Ella865305 26 let a on má 25 let, děti nemám, peníze mi vrátil konečně nedávno a trvá to přes rok. Ale už spolu nespíme delší dobu a i přesto mě vyhledává.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.26 19:42

@Duhovka12 to ano, ale tak když s tamtou se už nějakou dobu vídá a přespává u něj..tak proč furt píše mně, když očividně sex má..mam pocit, že mě nikdy nenechá odejít a že to prostě uzavřený ke mně nemá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.26 19:43

@Nikomunic to už jsem udělala několikrát, ale on neumí tyhle vážený rozhovory..je to vyhýbavý typ a je to s ním v tomto komplikované..několikrát jsem mu řekla, že takhle to nejde a ať mě nechá být, ale stejně se vždycky za mnou vrátí..

• Citovat
  • Upravit
9037
11.6.26 19:44

Proč? Protože u tebe má jistý sex a pozornost! To jsi fakt až tak zoufalá, že ti takový chlap imponuje?? Nějakou sebeúctu nemáš? Doufám, že aspoň používáte kondom, když spolu s tebou spí i s jinými :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.6.26 19:44
@Anonymní píše: Více

Hrála sis jako dítě někdy s mravenci nebo brouky? Takové to, že jim nedovolíš jít tam, kam chtějí, a držíš si je na „hřišti“, které určíš ty? Nemáš v úmyslu jim ublížit ani je jinak využívat, jenom je prostě nechceš nechat jít.

Příspěvek upraven 11.06.26 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
11.6.26 19:45

Nebuď naivní. Nekteří chlapi prosti rádi vypisují ženám, nehledě na to, jestli mají někoho na sex nebo nemají. Nejspíš nebudeš ani jediná, komu takhle píše. Možná k tobě má určité city, ale takovéto city pociťuje k více ženám. Nehledej v tom výjimečnost. Prostě má rád více žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.6.26 19:46

Tak super, jsi mladá, penize vratil, najdi si někoho vyzralejšího, s kym udělaš rodinu. Tento jestě neprošel pubertou. Ty myslíš, ze by spal s jinyma ženskýma kdyby tě bral jako partnerku pro život? Byť jen potencionalně?. Zadny splynití duší se nekoná. No…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.6.26 20:01

No tak třeba na Tebe nemá, no… Peníze asi vydělat neumí, takže cítí, že s Tebou díky nákladnému životu skončí v exekucích a pak se na něj vykašleš… Neměla jsi mu peníze půjčit, ale darovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4081
11.6.26 20:13

Jediná rada je: zablokovat ho, navždy.
Jinak reálně hrozí, že ti zkazí celý život a ty se budeš ve 40-ti plácat životem bez dětí a bez zázemí.
Navíc týpek, co ve25-ti potřebuje půjčovat prachy od ženské. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2108
11.6.26 20:17

Proč vás vyhledává? Protože jste jistota, která nežádá závazek. Proto. Má jen to hezké a zadarmo. A stačilo jenom věšet bulíky na nos. Nepožadovala jste žádný čin, žádný závazek. Kdyby ano, skončilo by to dávno… Víte, tyhle iluze vztahů existují jen proto, že ženy (obvykle jsou to ony, i když to může být i muž) se chtějí vyhnout tomu, aby slyšely: „Promiň, ale nejsi to ty.“ Realita je taková, že tohle vztah není a nikdy nebyl. Ne z jeho strany. Muži si s vámi klidně budou povídat, klidně s vámi budou spát - a zároveň se do vás prostě a jednoduše nezamilují. Klidně ale budou tvrdit, že vás milují, pokud jim na oplátku neuzavřete možnost k levnému sexu… Život je vážně snazší, když vyložíte karty na stůl a budete to žádat i po tom druhém. Poměrně brzy zjistíte, kdo hraje divadlo a kdo to s vámi myslí vážně. Musíte mít ale odvahu slyšet odmítnutí, smířit se s ním a ty lidi ze svého života pustit. A ne se x let držet stébla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41708
11.6.26 20:20

proč by to dělal? když mu tamta nedá, má jako pojistku tebe, která hned příběhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí