Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem
již od neděle bydlím u babičky a dědy. Odešla jsem od přítele a je mě tu lépe
s přítelem jsem se snažila v sobotu si v klidu promluvit, počkala jsem až bude dobře nalazen, udělala jsem mu jeho oblíbenou svíčkovou a upekla mu ovocné řezy ke kafíčku a zahájila nenápně řeč typu,,já mám tvojí rodinu ráda ale mrzí mě, že je to takové, jaké to je, přála by jsem si s vašima lépe vycházet atd.,, bohužel nepochopil nic
řekla jsem mu teda natvrdo co se mě nelíbí a pokud se to nezmění odcházím…
přítel na mě začal křičet, at' se ho nepokouším rozeštvávat s jeho rodinou, řekl, mě varuju tě, nepokoušej se stavět mezi moji matku a tebe, já si na hlavu s. át nenechám! ![]()
V tu chvíli jsem pochopila, že to nemá cenu a šla si zbalit nejnutnější věci a přítel popadl klíčky od auta a rozjel se k rodičům žalovat
mezitím jsem si nanosila věci do svého auta a šla si uvařit kafe, aby jsem počkala až přijede, aby neřekl, že jsem mu něco ukradla nebo mu vzala jeho peníze ![]()
Přijel asi za hodinu s tím, že jeho táta mě vzkazuje, že mám určitě chlapa a ku. r.v. u v baráku trpět nebude a at' se koukám co nejrychleji zabalit a vypadnout
a jeho maminka prý křičela na celou vesnici, že dopadnu stejně jako moje máma, že ze mě bude ku.r.va a jelikož můj tatínek byl orientován spíše na muže, nevím kde to vyštrachala ale je to bohužel pravda a proto si maminka hledala jiné muže, protože mého tatínka milovala a tatínek jí měl také,,svým způsobem,,rád a kvůli mě se rozvést nechtěly
tak ječela, že ze mě bude lesba a svině
moji rodiče bohužel tragicky zemřely při automobilové nehodě když mě bylo 14let a od té doby mě vychovávala babička a dědeček
jsou to moje zlatíčka a mám je moc ráda za všechno co pro mě udělaly, slíbyla jsem jim, že se o ně postarám, až nebudou moci -víte jak to myslím
a jeho máma si dovolí o mě říct, že ze mě babička vychovala rozmazleného zmetka a dědeček se mě zastává až za hrob a že je vidět, že jsem jejich miláček a mám je obtočené kolem prstu, at' si za nima táhnu a už se nevracím, že jsem jejich synovy ublížila
tak jsem přítelovy řekla, že už to nebudu poslouchat, at' už raději neříká nic ale zamyslí se nad tím, co jeho rodiče právě bezdůvodně o mě řekly a jakou sprostou špínu na mě naházely
přítel stichl jako pěna a bylo vidět, jak mu to v hlavě šrotuje
tak jsem se sním v klidu rozloučila bez zbytečných emocí a řekla mu, že si tohle všechno zavinil sám a hlavně jeho rodiče zavinily náš rozchod, tak at' je od té lásky a že doufám, že si trocu uvědomí co způsobil a do budoucna s novou přítelkyní vyřeší vztahy v rodině
![]()
Přítel se rozbrečel, sebrala jsem se s tím, že si v sobotu přijedu pro zbytek věcí, tak at' je jeho maminka a sestra tak hodná a zabalí mě ten zbytek co jsem si u nich nechala, že zajisté bude to pro ně potěšení a pravé zadostiučinění
![]()
Takže milé dámy
dnes si jedu pro zbytek pečlivě zabalených a připravených věcí od drahé tchýně, která je tak pit. omá, že mou jízlivou a jedovatou narážku nepochopila a skutečně mě ty věci s láskou a hysterickým pláčem jak jsem je všechny opustila
(ale no tak fuj
jsem to ale zlá mrcha, že jo
) připravila na hromádky a do komínků
-dozvěděla jsem se to ve čtvrtek od přítele, který mě každý den telefonuje a prosí mě, aby jsem se vrátila, že pochopil, že mě miluje, že se to změní a že i jeho maminka uznala, že semnou nejednaly fér a že je to všechny mrzí a blablabla
a víte co? Kašlu na ně, protože podle mě je to všechno jenoum fraška a komedie, jak mě tam dotáhnout k nim zpátky a dělat jim děvečku pro všechno
a tak pitomoučká nebudu pro mě to stačilo a každým coulem si vzpomenu jak se ke mě chovaly a zježej se mě chlupy až na(, ) ![]()
A ptáte se proč mám tak dobrou náladu? Spadly ze mě všechny starosti, babička a děda jsou tak strašně štastní, že jsem se k nim vrátila a hlavně, kousek od jejich domečku, se nastěhoval pán mého věku s 3letým chlapečkem
jsme tedy sousedé, bydlí také v domečku ale jen v podnájmu, protože hipotéku si vzít nemůže a ani by mu jí nedaly, tak je rád, že sehnal alspon' takový baráček a za velice slušné peníze…začal po mě pokukovat a občas se snaží semnou dát do řeči
tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet časem dál
zatím mám na vše dost času a potřebuju se první zotavit, dát se dohromady a čas ukáže jak a kam se vrhnu
nemohu ted' jít z jednoho vztahu do druhého, to by nebylo dobré
ale jak píšu, osud ukáže kam se vrhnu. Takže děkuju Vám všem moc za vše, jste tak strašně moc hodné a moc moc děkuju
mám Vás pozdravovat od babičky
která se začala zajímat o to, co to vlastně to emimino je a kde ho na internetu najde
že by si postěžovala na dědka
jenže pak řekla, že sebrat si kufry nemůže
,vyhodit dědka taky ne, protože nemá kam jít, barák nechaly napsat na mě a že to z dědou už doklepe hlavně, když s nima zůstanu a smála se moc ![]()
Mějte se hezky a napíšu Vám, jak to semnou vypadá dál a jak pokračuje vztah se sousedem
ahoooooooooooooj
![]()
Mimochodem dnes mě pomůže soused Pavel se stěhováním věcí od bývalého a syna mu pohlídá moje babička
,takže za bývalým pojedeme s Pavlem spolu, protože pračku co jsem si koupila jim tam nenechám a tahat se stím sama nebudu přece a je tam toho určitě víc, těch těžších věcí a přece mě nenechá dřít-prohlásil asoused Pavel
a objednal malou dodávku
tak jestly tam bude bývalý tchán i tchýně a že tam budou to vím na tuty(co kdyby jsem si odvezla co mě nepatří
),tak voda dopadne na jejich mlýn(já jsem ti to povídal, že má jiného chlapa)
tak se snima alspon' rozloučím a poděkuju jim za vše
![]()
@Rakia Fuj nejhorší bylo jak jsi psala ze nemáš přispívat do baráku a ze se vezměte az po rekonstrukci. Rozumis, abys táhla s holym zadkem az by te vystvali, a s detmi by te vydirali. Hlavně se nenech přemluvit, chodili jste spolu dost dlouho a po sestehovani jsi zjistila jakého hada sis hrála na prsou. Kdyby te moc přemlouval a tebe náhodou napadlo dát mu druhou šanci, řekni mu ok tak ale budem bydlet v pokojíčku u me / u babi a dedy / to budes videt jak vycouva. Protože on chce mít barák na sebe a ty budes rodit děti a makat mu tam na tom. Nic. A nebo ať napíše půl baráku na tebe.
Gratuluji! Udělala jsi dobře! Přeju hodně štěstí s někým lepším ![]()
Týýjo, tak to je síla, normálně mi rostou facky na rukou, jak mluvili o tvých rodičích a prarodičích!! A že to ten tvuj chlap vůbec dokázal takhle hezky od maminky přetlumočit. Vždycky sem si myslela, že bych asi v životě nedokázala někoho uhodit, ale tady bych asi měla opravdu namále…Dobře, že si odešla, myslela jsem z prvnícho příspěvku, že by se s nim dalo ještě promluvit, ale jeho rekace mluví sama za sebe. Hodně štěští.
Nečetla jsem celou diskuzi. Holka měla jsem taky problém s tchyni bydleli jsme s přítelem v jejim bytě jezdila si tu jak chtěla, kontrolovala mi jestli zehlim rucniky ( ja nezehlim tak ona vyzehlila a nechala je venku at to vidím ) byla to hrůza! Pak jsme os nich byt koupili a kdyz byla pozvána na kolaudaci řekla jsem ze přijede bez psu. Udělala scénu a brecela před přítelem ( ted uz manželem ) on poprvé stal za mnou a tím se vse zlomilo a přešlo. Došlo ji, ze uz je u nas jen návštěva. Byt tebou tak řeknu příteli ze buď se stebou odstehuje jinam kde to bude jen vás dvou a pokud by nechtěl tak bych ho poslala k vode. To co jsi napsala není normální ony ho řídí!!
Tak to je fakt síla, jak někdo může takhle viset na mamince a tatínkovi. Přeji hodně štěstí, ať se vše daří. ![]()
Nevím proc ale tato zakladatelka mi něčím moc připomíná tu diskuzi o Marcovi z Kanady
asi tím stylem psaní. Jsem jedina??? Petra
Taky mi to tak prijde. Skoro stejný tip hulvata jak tamten. Zakladatelka se behem tydne odstehovala a ted by mohl nekdo zalozit uzamcenou skupinu kde se bude s uzivatelkou plkat… ![]()
Jak vubec dopadla ta z Kanady a ten Marc.?? Nevi nekdo?
Naposledy řešila ze než se zabil tak ji odkázal miliony
no ted se mi to zda fakt podobne hrozne detailně napsané a uz ma skoro náhradu a moc se v tom řeší majetek. Ja si přečetla jen úvodní a ted ten konečný příspěvek zakladatelky. Tak kdo vi jak to je
Petra
Gratuluji ze jsi odesla.Uz to bude hned lepsi.Do dalsiho vztahu se nezen, dej se do poradku. Preji moc stesti
a na toho mamanka zapomen, to by se vratilo da starych koleji.Jen jim chybi ta,,sluzka,,
@Anonymní píše:
Nevím proc ale tato zakladatelka mi něčím moc připomíná tu diskuzi o Marcovi z Kanadyasi tím stylem psaní. Jsem jedina??? Petra
Nejsi jedina. V pulce me to napadlo take. ![]()
@Rakia píše:
Ahojky všemjiž od neděle bydlím u babičky a dědy. Odešla jsem od přítele a je mě tu lépe
s přítelem jsem se snažila v sobotu si v klidu promluvit, počkala jsem až bude dobře nalazen, udělala jsem mu jeho oblíbenou svíčkovou a upekla mu ovocné řezy ke kafíčku a zahájila nenápně řeč typu,,já mám tvojí rodinu ráda ale mrzí mě, že je to takové, jaké to je, přála by jsem si s vašima lépe vycházet atd.,, bohužel nepochopil nic
řekla jsem mu teda natvrdo co se mě nelíbí a pokud se to nezmění odcházím…
přítel na mě začal křičet, at' se ho nepokouším rozeštvávat s jeho rodinou, řekl, mě varuju tě, nepokoušej se stavět mezi moji matku a tebe, já si na hlavu s. át nenechám!
V tu chvíli jsem pochopila, že to nemá cenu a šla si zbalit nejnutnější věci a přítel popadl klíčky od auta a rozjel se k rodičům žalovatmezitím jsem si nanosila věci do svého auta a šla si uvařit kafe, aby jsem počkala až přijede, aby neřekl, že jsem mu něco ukradla nebo mu vzala jeho peníze
Přijel asi za hodinu s tím, že jeho táta mě vzkazuje, že mám určitě chlapa a ku. r.v. u v baráku trpět nebude a at' se koukám co nejrychleji zabalit a vypadnout![]()
![]()
a jeho maminka prý křičela na celou vesnici, že dopadnu stejně jako moje máma, že ze mě bude ku.r.va a jelikož můj tatínek byl orientován spíše na muže, nevím kde to vyštrachala ale je to bohužel pravda a proto si maminka hledala jiné muže, protože mého tatínka milovala a tatínek jí měl také,,svým způsobem,,rád a kvůli mě se rozvést nechtěly
tak ječela, že ze mě bude lesba a svině
![]()
moji rodiče bohužel tragicky zemřely při automobilové nehodě když mě bylo 14let a od té doby mě vychovávala babička a dědeček
jsou to moje zlatíčka a mám je moc ráda za všechno co pro mě udělaly, slíbyla jsem jim, že se o ně postarám, až nebudou moci -víte jak to myslím
a jeho máma si dovolí o mě říct, že ze mě babička vychovala rozmazleného zmetka a dědeček se mě zastává až za hrob a že je vidět, že jsem jejich miláček a mám je obtočené kolem prstu, at' si za nima táhnu a už se nevracím, že jsem jejich synovy ublížila
![]()
![]()
tak jsem přítelovy řekla, že už to nebudu poslouchat, at' už raději neříká nic ale zamyslí se nad tím, co jeho rodiče právě bezdůvodně o mě řekly a jakou sprostou špínu na mě naházely
přítel stichl jako pěna a bylo vidět, jak mu to v hlavě šrotuje
tak jsem se sním v klidu rozloučila bez zbytečných emocí a řekla mu, že si tohle všechno zavinil sám a hlavně jeho rodiče zavinily náš rozchod, tak at' je od té lásky a že doufám, že si trocu uvědomí co způsobil a do budoucna s novou přítelkyní vyřeší vztahy v rodině
![]()
Přítel se rozbrečel, sebrala jsem se s tím, že si v sobotu přijedu pro zbytek věcí, tak at' je jeho maminka a sestra tak hodná a zabalí mě ten zbytek co jsem si u nich nechala, že zajisté bude to pro ně potěšení a pravé zadostiučinění![]()
Takže milé dámydnes si jedu pro zbytek pečlivě zabalených a připravených věcí od drahé tchýně, která je tak pit. omá, že mou jízlivou a jedovatou narážku nepochopila a skutečně mě ty věci s láskou a hysterickým pláčem jak jsem je všechny opustila
(ale no tak fuj
jsem to ale zlá mrcha, že jo
) připravila na hromádky a do komínků
![]()
-dozvěděla jsem se to ve čtvrtek od přítele, který mě každý den telefonuje a prosí mě, aby jsem se vrátila, že pochopil, že mě miluje, že se to změní a že i jeho maminka uznala, že semnou nejednaly fér a že je to všechny mrzí a blablabla
a víte co? Kašlu na ně, protože podle mě je to všechno jenoum fraška a komedie, jak mě tam dotáhnout k nim zpátky a dělat jim děvečku pro všechno
a tak pitomoučká nebudu pro mě to stačilo a každým coulem si vzpomenu jak se ke mě chovaly a zježej se mě chlupy až na(, )
A ptáte se proč mám tak dobrou náladu? Spadly ze mě všechny starosti, babička a děda jsou tak strašně štastní, že jsem se k nim vrátila a hlavně, kousek od jejich domečku, se nastěhoval pán mého věku s 3letým chlapečkemjsme tedy sousedé, bydlí také v domečku ale jen v podnájmu, protože hipotéku si vzít nemůže a ani by mu jí nedaly, tak je rád, že sehnal alspon' takový baráček a za velice slušné peníze…začal po mě pokukovat a občas se snaží semnou dát do řeči
tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet časem dál
zatím mám na vše dost času a potřebuju se první zotavit, dát se dohromady a čas ukáže jak a kam se vrhnu
nemohu ted' jít z jednoho vztahu do druhého, to by nebylo dobré
ale jak píšu, osud ukáže kam se vrhnu. Takže děkuju Vám všem moc za vše, jste tak strašně moc hodné a moc moc děkuju
mám Vás pozdravovat od babičky
která se začala zajímat o to, co to vlastně to emimino je a kde ho na internetu najde
![]()
že by si postěžovala na dědka
jenže pak řekla, že sebrat si kufry nemůže
,vyhodit dědka taky ne, protože nemá kam jít, barák nechaly napsat na mě a že to z dědou už doklepe hlavně, když s nima zůstanu a smála se moc
Mějte se hezky a napíšu Vám, jak to semnou vypadá dál a jak pokračuje vztah se sousedemahoooooooooooooj
![]()
![]()
Mimochodem dnes mě pomůže soused Pavel se stěhováním věcí od bývalého a syna mu pohlídá moje babička![]()
,takže za bývalým pojedeme s Pavlem spolu, protože pračku co jsem si koupila jim tam nenechám a tahat se stím sama nebudu přece a je tam toho určitě víc, těch těžších věcí a přece mě nenechá dřít-prohlásil asoused Pavel
![]()
a objednal malou dodávku
tak jestly tam bude bývalý tchán i tchýně a že tam budou to vím na tuty(co kdyby jsem si odvezla co mě nepatří
),tak voda dopadne na jejich mlýn(já jsem ti to povídal, že má jiného chlapa)
![]()
tak se snima alspon' rozloučím a poděkuju jim za vše
![]()
Já mám takovou radost - za Tebe
Statečná holka, moc Ti fandím, drž se a podej hlášení.
Hlavně se nevracej ![]()
Jsi fakt dobrááááá
Gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Naposledy řešila ze než se zabil tak ji odkázal milionyno ted se mi to zda fakt podobne hrozne detailně napsané a uz ma skoro náhradu a moc se v tom řeší majetek. Ja si přečetla jen úvodní a ted ten konečný příspěvek zakladatelky. Tak kdo vi jak to je
Petra
Pockej Marc se zabil a odkazal ji miliony???
ja to naposledy cetla jak jela na nejakoi chatu s tim byvalym. Pak uz nevim nic. To bylo asi tyden po tom co odesla ale jelikož tam plkaly same pipky o tom jak ji poleti navstivit tak jsem si diskuzi smazala.
@kam2 to byla Aot
a pak tu někdo psal, že to bylo všechno vymyšlený… ![]()