Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Už mě to nebavi, i přes brání měsíčního AD mám pořád dušnost a pokaždý jinou, prodělala jsem teď menší nacházení a stejně se furt zadychavam a lapam po dechu teď se jen sedím že jestli to nebyl kovid, jsem z toho už v háji dít tohle přeci nemůže dělat psychika, už nekaslu, jen málo sice hleny ale málo takže od toho to asi není, už mě to vážně nebaví čekat kdy se vážně udusim
Bolí mě nohy lýtka, cukání ve svalech
A co takhle jít k lékaři? Pokud se ti to nejlepší tak je kontrola na místě.
@freakbaby píše:
Už mě to nebavi, i přes brání měsíčního AD mám pořád dušnost a pokaždý jinou, prodělala jsem teď menší nacházení a stejně se furt zadychavam a lapam po dechu teď se jen sedím že jestli to nebyl kovid, jsem z toho už v háji dít tohle přeci nemůže dělat psychika, už nekaslu, jen málo sice hleny ale málo takže od toho to asi není, už mě to vážně nebaví čekat kdy se vážně udusim
Bolí mě nohy lýtka, cukání ve svalech
Přestaň tu stále zakládat duplicitní diskuze. ![]()
@topazio tak je nečti!!! A nekomentuj, mě zase unaveuje jak jste chytré že to je od nervů to už je taky celkem únavné
Prvně bych došla k obvodnímu, aby tě poslechl a udělal EKG, dušnost může být i od srdce. Pokus nejsi sledována na plicním s např. astmatem, jestli jo, tak na kontrolu tam. Pokud by byla vyšetření ok, zabývala bych se tou úzkostí, ta může také způsobit dané příznaky.
@freakbaby píše:
@topazio tak je nečti!!! A nekomentuj, mě zase unaveuje jak jste chytré že to je od nervů to už je taky celkem únavné
Tak že opět nový duplicitní nick?
@T.C. Morgan píše:
A co takhle jít k lékaři? Pokud se ti to nejlepší tak je kontrola na místě.
Je to místní chorobný troll. Stále zakládá ty stejné diskuze. Už má další nick. ![]()
@T.C. Morgan píše:
Prvně bych došla k obvodnímu, aby tě poslechl a udělal EKG, dušnost může být i od srdce. Pokus nejsi sledována na plicním s např. astmatem, jestli jo, tak na kontrolu tam. Pokud by byla vyšetření ok, zabývala bych se tou úzkostí, ta může také způsobit dané příznaky.
Jestli je to Heduš tak tak už má všechny vyšetření za sebou. Dokonce i na léky, ale nebere je, protože AD a její doktorka je trubka co neví jak se dělá medicína.
@T.C. Morgan já byla u srdcare v dubnu, minuli pátek jsem byla pro výsledky a v pořádku, na plicním taky v dubnu hodnoty 86% 3,5L
Tohle všechno jde vyřešit prací. Hodně práce = malo volného času na sebepozorování = méně zneužívání zdravotní péče.
Jdi makat a budeš zdravá.
@Big boss ty víš co mi je a jak se cítím, ne? Píšu tady že se zadychavam i při práci
@Beruska97 píše:
Heduš?
Jo, jednoznačně. Uz je zase zpatky. S desatym nickem.