Co to sakra je? .nemoc?

67
1.9.22 12:20

Co to sakra je? .nemoc?

Už mě to nebavi, i přes brání měsíčního AD mám pořád dušnost a pokaždý jinou, prodělala jsem teď menší nacházení a stejně se furt zadychavam a lapam po dechu teď se jen sedím že jestli to nebyl kovid, jsem z toho už v háji dít tohle přeci nemůže dělat psychika, už nekaslu, jen málo sice hleny ale málo takže od toho to asi není, už mě to vážně nebaví čekat kdy se vážně udusim
Bolí mě nohy lýtka, cukání ve svalech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.9.22 12:29

A co takhle jít k lékaři? Pokud se ti to nejlepší tak je kontrola na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
1.9.22 12:34

Heduš?

• Citovat
  • Upravit
56505
1.9.22 12:35

Heduš, kolik diskuzí ještě založíš? Už je unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@freakbaby píše:
Už mě to nebavi, i přes brání měsíčního AD mám pořád dušnost a pokaždý jinou, prodělala jsem teď menší nacházení a stejně se furt zadychavam a lapam po dechu teď se jen sedím že jestli to nebyl kovid, jsem z toho už v háji dít tohle přeci nemůže dělat psychika, už nekaslu, jen málo sice hleny ale málo takže od toho to asi není, už mě to vážně nebaví čekat kdy se vážně udusim
Bolí mě nohy lýtka, cukání ve svalech

Přestaň tu stále zakládat duplicitní diskuze. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67

@T.C. Morgan jako s čím? S plícemi? S úzkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.9.22 12:36

@topazio tak je nečti!!! A nekomentuj, mě zase unaveuje jak jste chytré že to je od nervů to už je taky celkem únavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 12:40

Prvně bych došla k obvodnímu, aby tě poslechl a udělal EKG, dušnost může být i od srdce. Pokus nejsi sledována na plicním s např. astmatem, jestli jo, tak na kontrolu tam. Pokud by byla vyšetření ok, zabývala bych se tou úzkostí, ta může také způsobit dané příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.9.22 12:41
@freakbaby píše:
@topazio tak je nečti!!! A nekomentuj, mě zase unaveuje jak jste chytré že to je od nervů to už je taky celkem únavné

Tak že opět nový duplicitní nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.9.22 12:42
@T.C. Morgan píše:
A co takhle jít k lékaři? Pokud se ti to nejlepší tak je kontrola na místě.

Je to místní chorobný troll. Stále zakládá ty stejné diskuze. Už má další nick. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
1.9.22 12:43
@T.C. Morgan píše:
Prvně bych došla k obvodnímu, aby tě poslechl a udělal EKG, dušnost může být i od srdce. Pokus nejsi sledována na plicním s např. astmatem, jestli jo, tak na kontrolu tam. Pokud by byla vyšetření ok, zabývala bych se tou úzkostí, ta může také způsobit dané příznaky.

Jestli je to Heduš tak tak už má všechny vyšetření za sebou. Dokonce i na léky, ale nebere je, protože AD a její doktorka je trubka co neví jak se dělá medicína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.9.22 12:44

@T.C. Morgan já byla u srdcare v dubnu, minuli pátek jsem byla pro výsledky a v pořádku, na plicním taky v dubnu hodnoty 86% 3,5L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
1.9.22 12:47

Tohle všechno jde vyřešit prací. Hodně práce = malo volného času na sebepozorování = méně zneužívání zdravotní péče.
Jdi makat a budeš zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.9.22 12:49

@Big boss ty víš co mi je a jak se cítím, ne? Píšu tady že se zadychavam i při práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
1.9.22 13:03
@Beruska97 píše:
Heduš?

Jo, jednoznačně. Uz je zase zpatky. S desatym nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí