Co uvařit na romantickou večeři?

19
1.4.16 13:01

co uvařit na romantickou večeři?

Ahoj holky :) potrebuju poradit co uvarit na romantickou veceri.

U me je to trosku slozitejsi, protoze jsem vegetarian, takze nejsem v priprave masa tolik zdatna. Takze recepty s masem jen jednoduche a nejlepe hodne podrobne vysvetlit postup. Nejlepsi by bylo, aby jidlo nebylo moc tezke a mastne, pritel je na to hodne nachylny. Dekuju moc vsem za rady :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

3704
1.4.16 13:05

A co lososa? Jednoduché, rychlé a výborné…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
protection
1.4.16 13:06

Taky bych se přiklonila například k lososu. A k tomu gratinované brambory z jedné misky, no paráda :-)

  • Nahlásit
  • Citovat
3704
1.4.16 13:07
@protection píše:
Taky bych se přiklonila například k lososu. A k tomu gratinované brambory z jedné misky, no paráda :-)
:pankac: a nějaký dobrý čerstvý salát…
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6529
1.4.16 13:07

Sushi.
/A vždycky si při tom představím Samathu, jak si to naservírovala na svoje nahé tělo a dotyčný pak nepřišel a ona ležela na tom stole jak trubka celý večer :mrgreen: /

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.16 13:09

Date mi prosim nejake konkretni recepty s lososem holky? :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3704
1.4.16 13:12
@Black Cat píše:
Sushi.
/A vždycky si při tom představím Samathu, jak si to naservírovala na svoje nahé tělo a dotyčný pak nepřišel a ona ležela na tom stole jak trubka celý večer :mrgreen: /

Jo no :lol: vždycky když to vidím, tak dostanu chuť na sushi :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
24116
1.4.16 13:15
@Black Cat píše:
Sushi.
/A vždycky si při tom představím Samathu, jak si to naservírovala na svoje nahé tělo a dotyčný pak nepřišel a ona ležela na tom stole jak trubka celý večer :mrgreen: /

Můj muž by se že sushi poblinkal..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3704
1.4.16 13:20

Pečící plech vyložit papírem na pečení a potřeme lehce ol. olejem. Osušené porce lososa rovněž lehce potřeme olejem, oslíme a vložíme do rozpálené trouby. Do 10 minut by měl být hotový. V mé troubě tak 15 - 20 minut. Ke konci přidám nasekanou petrželku smíchanou s trošou oleje a s nasekaným česnekem a dám nahoru a ještě na chvilku hodim do trouby. Lehce pokapeš citronem a hotovo. Já k tomu ještě dělám občas citronovou majonezu, ale to už není moc lehké.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.16 13:22
@Callipo90 píše:
Pečící plech vyložit papírem na pečení a potřeme lehce ol. olejem. Osušené porce lososa rovněž lehce potřeme olejem, oslíme a vložíme do rozpálené trouby. Do 10 minut by měl být hotový. V mé troubě tak 15 - 20 minut. Ke konci přidám nasekanou petrželku smíchanou s trošou oleje a s nasekaným česnekem a dám nahoru a ještě na chvilku hodim do trouby. Lehce pokapeš citronem a hotovo. Já k tomu ještě dělám občas citronovou majonezu, ale to už není moc lehké.

Dekuji :) a jako priloha se hodi gratinovane brambory nebo ne?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6529
1.4.16 13:22

@bilapani11 No a proč chceš vařit maso, když jsi vegetariánka?
Co třeba špagety s pestem?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3704
1.4.16 13:24
@bilapani11 píše:
Dekuji :) a jako priloha se hodi gratinovane brambory nebo ne?

To je na tobě co máš ráda :) brambory všeho druhu, nebo si můžeš k tomu namíchat jen salát s nějakou zálivkou lehkou… rukola, polníček, římský salát, cherry rajčátka…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.16 13:25
@Black Cat píše:
@bilapani11 No a proč chceš vařit maso, když jsi vegetariánka?
Co třeba špagety s pestem?

Pritel maso ji a chci mu udelat radost…a on je masovej… :/ zvladnu to. mjen potrebuju vse polopaticky vysvetlit abych neco nepokazila…ono se to tezko vari kdyz to ani neochutnam

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3704
1.4.16 13:27

Někde jsem viděla, že se to dělá i s vařenou červenou čočkou, ale ten recept neznám :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
17514
1.4.16 13:37

Vepřová panenka s fazolkami. Nakrájet na plátky, osolit, opepřit a opéct na pánvi z obou stran cca 3 minuty. Prostě jeden plátek překrojíš a když neteče krev, tak je to hotové ;) Fazolové lusky čestvé nebo mražené se orestují v pánvi, může se přidat slanina. Příloha buď uvařím malé brambory se slupce, naskládám je do pekáče, trochu zmáčknu šťouchadlem na brambory a upeču, nebo syrové brambory nakrájím na plátky a peču cca 15-20min. Dá se k tomu udělat třeba dip z Nivy nebo Tzaziky.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama