Co užitečného máte v domácnosti?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co užitečného máte v domácnosti?
Ahoj, zajímalo by mě, jaké pomocníky používáte, co se vám hodně osvědčilo v domácnosti?
Nemyslím zakladni věci typu pracka, vysavac apod., ale spis něco min
obligatniho, co se vám ale náramně hodi Různé vaše vychytávky a zlepšováky a tak,
zajímalo by mě to a třeba se inspirujem vzájemně
U mě třeba se osvědčilo
- nadobka na kompostovatelny odpad s pachovym filtrem (mám v kuchyni na lince a používáme několikrát denně)
- pak projektor (delame si kino na zdi)
- úklidová skříň (mám tam vysavač, mop, zehlici prkno, zehlicku, smetaky, kybl, hadry a všechny možné prostředky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Krabice. Z těch kartonovych se dá vyrobit spousta věcí (máme z toho doma pocitace, telefony, auta, silnice, garáž… proste hracky pro deti). A z tech plastovych jsou bordelnadoby. V případě potřeby rychlého úklidu nahazim bordel do krabice (samozřejmě ne žádné odpadky nebo jídlo, ale třeba hračky, papíry, papuče.. ) a krabici uklidim. Až je čas, tak věci roztridim na jejich místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pomaly hrnec- dělá luxusni vyvary a nejen to, pres noc. V podstate to tam vecer nahazu a rano mám uvareno. Vyborne pri homeoffice ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Semtex parní trouba, sušička a robo vysavač. Asi to jsou základní věci, ale různé kravinky nemám ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Rive píše:
Manžel.
Ano, ale manzel tvrdi, ze je pro me na prvnim miste kavovar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ted termoska na caj pro celou rodinu. Rano udelam caj a popijime ho teplej
pul dne nez dojde. Kdyz prijdeme z prochazky tak se to hodi, nemusime cekat az
schladne. Jinak bezne spotrebice, za me nejlepsi mycka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- tycovy aku vysavac - nemusim se otravovat se snurou, neprepojuje se pri prechodu do jine mistnosti
- vyklapeci postel, ve ktere je hromada ulozneho prostoru. dam tam fakt neskutecny mnozstvi veci, pritom je to jedna z nejlevnejsich posteli v ikea
- ani ne tak vec, ale me osobne pomaha zpusob skladani obleceni podle KonMari, veci se mene mackaji a mam v nich prehled
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Robovysavač s mopem. Komoru na věci co nejsou potřeba denně (že tam nevyhnutelně vzniká chaos je věc druhá).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já se nemůžu nabažit své technické místnosti, kde mám pračku,
sušák, výlevku, koše na prádlo, věci bna úklid a tak podobně…je velká
asi jako čtvrtina našeho předchozího bytu no a dále se naprosto neočekávaně ukázala
být užitečná dvě tučná morčata, batole je vydrží krmit třeba půl
hodiny, takže se můžu v klidu aspoň vy…dojít na záchod
Ale to nejsou úplně věci, no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Robo vysavač s mopem, parní čistič, sušička, myčka.. To je základ.. Velká kuchyň na míru taky.. Velký spajz, 2 koupelny, 3 záchody.. Vše je fakt důležité a dělá to můj život jednodušší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo a taky horkovzdusna friteza. Zkratilo me to dobu vareni o polovinu coz s malym ditetem ocenuju nejvic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Lockdown s předškoláčkem - jak máte rozvržený den?
- Ovlivní příjmy pečující domácnosti alimenty?
- Fond oprav - máte x nemáte?
- Jak máte určený styk s čtyřletým?
- Jak to máte při menstruaci s kojením
- Anální sex - máte?
- Jaké máte běžecké časy?