Co za kabelku k mikinam?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co za kabelku k mikinam?
Poridila jsem si bozi mikinu s Deadpoolem. Hodlam k ni nosit dziny a tenisky. Akorat nechci batoh. Tusite nektera, co by se hodilo za kabelku, k mikinam vlastne obecne? Diky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Tarjei kabelku bych nenosila. Presne pro tyro pripady mam kozeny batoh. Treba takovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@MadGirlNancy taky mam kozenej batoh..jen ho nerada nosim do mesta ptz mam pocit, ze mi nekdo muze snadno vytahnout penezenku..macechu takhle obrali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nějaká crossbody taška by možná šla. Ale taky si myslím, že se to k mikině moc nehodí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lucenka ty mam jen dve, maly, kdyz jdu na vetsi nakup ale nikam jinam..tak mozna neco takovyho vetsiho no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarjei uprimne k takovehle mikine si moc kabelku prestavit neumim, mozna mam jen malo fantazie, ale taky mi prijde batoh jako lepsi varianta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám k mikinám takovej ten „pytlik na cvičky“ - jak ti to visí na ramenou, tak se otvor stáhne a nikdo ti to nevykrade. Akorát do toho nedáš moc věcí, obzvlášť těžkejch, řeže to pak do ramen. Ale drobnej nákup, flašku s pitím na vejlet a tak, to se dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Batoh je lepší to určitě. Jinak bych to viděla na nějakou crossbody ne moc formální nebo nějakou ala sportovní, aby nebyla rovněž tak formální jako běžné kabelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mikuš no jasne, beznou kabelku jsem nemyslela, tech mam prave dost, celou zimu nosim kabat a v lete hodne saty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarjei píše:
Poridila jsem si bozi mikinu s Deadpoolem. Hodlam k ni nosit dziny a tenisky. Akorat nechci batoh. Tusite nektera, co by se hodilo za kabelku, k mikinam vlastne obecne? Diky..
https://www.super.cz/…atisice.html#…
tady máš inspiraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tarjei píše:
Tak mozna neco takovyho
Vidíš, jak sis to vyřešila sama
Máš hned hezkou sadu
Jinak Deadpool je super, jen teda taky nevím, co k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Batoh a kabelka 2v1
- Hnědá nebo černá kabelka
- Wuch / kabelky, peněženky, oblečení
- Jak pečujete o své kabelky?
- Tip na krásnou bílou crossbody kabelku, třeba i luxusnější
- Kabelky - kolik a za kolik?
- Jak vyčistit koženou kabelku obarvenou od černých kalhot?
- Co s vrzající kabelkou