Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Liška2014 píše:
@Ms.Ragdoll z jakého jsi kraje? U nás taky milízlínský
Jihomoravský. ![]()
@Liška2014 Podle hygieny i pediatry je ten týden ok. Tak jim věřím, vědět by to snad měli. Test bude osmý den po kontaktu.
@Ms.Ragdoll ajo
tak to jsem popletla, já myslela, že to bylo teprve teď.
Tak držím pěsti.
Kam jdete? Bohunice?
A je jí něco?
Jinak jde syn taky 8 mý den. Sousedčin 6 tý. Tak jsem zvědavá. Shodou okolností a sloučením tříd byl taky v kontaktu.
Maty dnes 5 tý den a jediné co, tak totálně ucpaný nos.
Ale bez rýmy.
Ten 5 tý den už by měly být příznaky jasnější. Ale je fakt, že ty děti jsou asi většinou v pohodě.
@Liška2014 píše:
Jinak jde syn taky 8 mý den. Sousedčin 6 tý. Tak jsem zvědavá. Shodou okolností a sloučením tříd byl taky v kontaktu.
Maty dnes 5 tý den a jediné co, tak totálně ucpaný nos.
Ale bez rýmy.Ten 5 tý den už by měly být příznaky jasnější. Ale je fakt, že ty děti jsou asi většinou v pohodě.
Ta naše nemá vůbec nic, žádný příznak, my taky ne.
Nadruhou stranu se píše, že inkubační doba může být až 14 dní, tak těžko říct. Doufám, že výsledek bude co nejdříve. Jj, Bohunice.
@Liška2014 píše:
@Ms.Ragdoll bohunice bývají ještěcten den
Bohunice jsme měli dnes dopoledne, objednali jsme se přes jejich rezervační systém. ![]()
Doufám, že výsledek bude rychle, jsem zvědavá.
@Liška2014 Negativní a stále bez příznaků, takže myslím, že dobrý. ![]()
@Ms.Ragdoll no super! ![]()
U kluků se teda rozjela rýma..ale hlavně pocit ucp.nosu. Tak uvidím. Za chvíli jde na test sousedka se synem
, ale tady to trvá min.do zítra, výsledky. Na to jsou Bohunice super, tam je to šupovka.
A dělali nos plus krk? To se mi zdá jistější, tu jen nos.
My tsm chtěli zajet, ale hygiena ho automaticky napsala fo UH.
Nicméně, kdybysme náhodou museli my, pojedem na drive do Brna.
Tak sousedčin negativní. Matýsek byl v 7, zvladl to ok, dostal fixy
výsledek v 17.00.
@Liška2014 píše:
Tak sousedčin negativní. Matýsek byl v 7, zvladl to ok, dostal fixyvýsledek v 17.00.
Držím palce, ať je taky ok
Kéž by si ten Covid dál konečně pohov a zmizel…
Té naší šli jen do nosu, bylo to nepříjemný, ale vydržela. A dostala lízátko. ![]()
Na ušním je taky třeba dítě držet násilím, kdo zažil píchání uší u dětí, tak ví. Oproti tomu je PCR test nic (byla jsem). Spíš jestli nechceš na test s dítětem z principu, že se ti prostě nechce ![]()