CT v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15431
11.5.19 09:55

@mroe Taky jsem byla s gastro problémy odeslána na CT, bylo to na gatroenterologii IKEM v Praze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35352
11.5.19 16:29
@ivašot. píše:
@mroe Taky jsem byla s gastro problémy odeslána na CT, bylo to na gatroenterologii IKEM v Praze :nevim:

Zjevne usoudili, ze to nepatri k nim, nebo potrebovali ten jiz zjisteny nador nebo zanet poradne zmapovat… ;) Ovsem vagni indikace, jak to uvedla zakladatelka, opravdu neni indikaci k CT ( takze bud neco zasadniho vynechala, nebo je to indikace " nevim, kam s ni a doufam, ze vy mi to reknete", coz opravdu neni spravne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 16:58
@mroe píše:
Zjevne usoudili, ze to nepatri k nim, nebo potrebovali ten jiz zjisteny nador nebo zanet poradne zmapovat… ;) Ovsem vagni indikace, jak to uvedla zakladatelka, opravdu neni indikaci k CT ( takze bud neco zasadniho vynechala, nebo je to indikace " nevim, kam s ni a doufam, ze vy mi to reknete", coz opravdu neni spravne)

Ta vágní indikace měla byt společná s ovulaci jestli muže byt jen par dnů po MS (1-3dny) normálně není výtok až teď. Děkuji na gastro a Ct jsem poslána kvůli potížím s trávením a dlouhodobým bolestem břicha.

• Citovat
  • Upravit
35352
11.5.19 17:21
@Anonymní píše:
Ta vágní indikace měla byt společná s ovulaci jestli muže byt jen par dnů po MS (1-3dny) normálně není výtok až teď. Děkuji na gastro a Ct jsem poslána kvůli potížím s trávením a dlouhodobým bolestem břicha.

A jaka vysetreni uz mas za sebou? Potize s travenim ani neurcite dlouhodobe bolesti bricha, bez konkretniho nalezu na jinem vysetreni, nejsou indikaci k CT. A neurcite gynekologicke potize take ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.23 19:12

Ct

Dobrý večer chtela bych se svama poradit zda můžu na ČT z hlavou jsem těhotná mám 29tt děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85437
24.10.23 19:16

@Víkz nikdo Ti ho neprovede ;) ne, nemuzes. Z jakeho duvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty