Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To snad ani není možné najednou sníst, to sním tak za celé Vánoce. ![]()
@arinecka píše: Více
No, pokud opravdu sní 30 ks, pak si myslim, ze za chvíli bude po problému tolik cukroví snad ani nemůže mít
Tak ono za chvíli dojde. ![]()
Já snídám 25. a 26. vždycky cukroví a kafe, hlavně linecké a kokosová kolečka od mamky. Ale ne tedy 30 kousků, to bych snědla tak 1/4 všeho našeho cukroví, peču jen malinko a budou jen 4 druhy i s kolečky od mamky.
Když to udělá 2×, nic se nestane. Když to bude dělat až do nového roku, přibere.
Asi nepřibereš, pokud takhle nebudeš pokračovat až do nového roku. Mám to podobně, jím obcykle střídmě, ale sladké je moje prokletí a cukroví obzvlášť. Dávku vanilkových rohlíčků jsem sežrala na dvakrát. Pyšná na to nejsem, ale co už, je to jednou za rok.
Příspěvek upraven 20.12.24 v 13:30
@a12 píše: Více
Třeba jo, kdo ví. Na FB tedˇvidím každý den ty kvanta co lidi pečou.
To jo, ale pravděpodobně si dá taky někdo jinej ![]()
@Havlova píše: Více
Hodně lidí právě přes ty svátky přibere, protože si říká že je to jen jednou za rok, tak si prostě dávaj. Jako proč ne, od prvního ledna zas bude každej držet dietu. Ale když už si dát, tak výčitky stranou ![]()
To je pravda. Já mám kilo mouky, 1 máslo, 1 cukr a pytlík piškotů. Péct budu o víkendu. Upeču dohromady z půl kila mouky a dostanu ta kolečka.
Ale jsme 2.
To asi jo. Nedělala bych z toho vědu, tak si prostě pošmákla a jede se dál ![]()
To určitě. Klidně si dát, bez výčitek. Ale zase se to nemusí přehánět, mrazit, vyhazovat,…
A internu ani chíru člověk taky nechce.
Já už se těším na snídani 25. ![]()
Bohužel, 26. sloužím, tak to nebude ono.
To ano. A po novém roce se množí dotazy, co jde zamrazit, co se nezkazí,…
To bude zase ve fitku narvano. Ve stredu pusto prazdno ![]()
@Havlova píše: Více
No, ale to neni tim, ze žerou 30 cukroví k snídani a pořád maj dost, ale spíš tim, ze uz to ani pes nežere ![]()
To bylo k tomu množství. Když ho bude polovina, nenastane ani jedno.
Není to žádný problém, to mi věř 😁.