Cvičení, běhání 2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké knihy pro děti vybrat? Přečtěte si na eMiminu
Zajímají vás filmy, seriály a muzika? Zapojte se do skupiny se stejným zájmem
Reakce:
@Anonymní píše:jsem starsi holka a beham i bez instace:). Nepotrebujes insta, ale vzit tenisky a vyrazit klido ted.ja jdu za chvili.
Cvičení, běhání rok 2020
Ahoj, Co takhle změnit svojí formu? Jsem mladá holka a chci se cca od 6.ledna věnovat cvičení a běhání! Je tu někdo se stejnými plány? Co kdybychom se podporovali? Založila bych na ig soukromý účet, kde bychom se všichni podporovali! Bereme všechny věkové kategorie! Všechno by bylo soukromé pouze mezi námi. Kdo do toho jde semnou? Insta účet - 2020novycil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Začni makat dnes, vykašli na se instagram, tohle jsou všechny jenom kecy a stejně to nedáš… Jestli jsi rozhodnutá, makej.. a HNED
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Insta nepoužívám, ale chci ti poblahopřát, už jenom úvaha nad změnou je úspěch.. obklop se lidmi, které mají již v kalendáři pravidelnost a poptej se jich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já ti fandím. Já takhle začla loni, tady v jedné uzavřence a teď po roku mám 20 kilo dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych se k tobě klidně přidala. Není nad to podporovat se vzájemně. Jen já teda zhubnout nepotřebuji, to jsem zvládla za letošek. Potřebuji nějak vytvarovat postavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lachtanice86
bod pro tebe
já půjdu zítra na amatérský závod za kámoškama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja se zrovna chystam…
Nebude lepsi se zaradit mezi zkusenejsi? Kdyz budou nejake otazky,
nejasnosti, problemy, bude mit kdo poradit. Tady jede uz dlouho jedno vlakno
zamerene na behani, ale skoro vsichni delaji i jiny sport a vsichni vzdy radi
poradi…
https://www.emimino.cz/…nkovani/925/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@spinkánek ty jo, na závod bych si netroufla, ale já to opravdu nemám v povaze. Takže klobouk dolů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lachtanice86
však také budu vlát vzadu, ale stejně si to užiju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Cvičení, běhání rok 2020
Ahoj, Co takhle změnit svojí formu? Jsem mladá holka a chci se cca od 6.ledna věnovat cvičení a běhání! Je tu někdo se stejnými plány? Co kdybychom se podporovali? Založila bych na ig soukromý účet, kde bychom se všichni podporovali! Bereme všechny věkové kategorie! Všechno by bylo soukromé pouze mezi námi. Kdo do toho jde semnou? Insta účet - 2020novycil
Proč až od 6. ledna? Vyraž klidně hned..
Ale pozor na začátky. Pokud jsi začátečník rozhodně doporučuju:
- Začít rychlou chůzí pár dnů až týdnů
- Přidávat indiánský běh a fáze běhu nepřepínat, běžet pomalu, až po nějakých dnech a týdnech postupně pomalu natahovat běhací fáze na úkor těch s rychlou chůzí
- Čas a kilometry také hned nenatáhnout tak, aby se člověk odrovnal a všechno ho týden bolelo jako čert
- Rozhodně nepodcenit protažení svalů, hlavně na konci běhu (já se protahuju i na začátku).
Já osobně mám ráda pomalý běh, někomu by se zdálo, že to „nic není“, ale zdání klame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Začátecnikovi můžu doporučit rozbehni se z chůze od Edi. Na netu je plán ke stažení a je to fakt snadný. Já tak začínala a na fb je skupina a super podpora a rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Běhání s velkou nadváhou
- Kamarádka na cvičení Jablonec nad nisou
- Cvičení pro úplného nováčka - má to smysl?
- Krásný komplet na cvičení - prosím doporučte
- Zimnice a pocit únavy po cvičení
- Kočárek na běhání
- Cvičení v 6.měsíci těhotenství
- Cviceni pro tehotne Liberec
Cvičení, běhání rok 2020