Dobry den, mam cystu na levem vajecniku, ktera me doposud nebolela. Bolela me prava strana podbrisku, kde mam podle doktorky nejspis srusty. Ma u me podezreni na endometriozu. Mam jit na laparoskopii, na vysetreni jsem objednana ted v utery. Jenomze dneska me zacala bolet leva strana podbrisku v miste vajecniku, ale tak, ze se nemuzu skoro dotknout bricha v tom miste. Je to zvlastni bolest, jako bych na tom miste mela “spaleninu”. Nemate s tim nekdo zkusenost? Nevim, jestli s tim jit na pohotovost, nerada bych neco zanedbala, ale za 4 dny jsem objednana na vysetreni. Tak nevim, co s tim… moc dekuji za odpovedi a za vase zkusenosti.
Bolestivá cysta na vaječníku
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Jestli Tě to opravdu boli,tak bych šla a nebo aspoň zavolala. Ja o cystě nevěděla dokuď mi nepraskla a to pak bylo bolest pořádná.
Taky jsem o cystě nevěděla, dokud nepraskla a bolest hrozná, určitě
raději zkus tu pohotovost..bolelo to pak i ještě dost dlouho
Já o cystě věděla. Byla velká jak pomeranč a bolel mě každý pohyb. Na kontrole na gynde se moje podezření ze je neco spatne potvrdilo a za 2dny jsem byla na sále. Šla bych k dr.
Další podobná témata podle názvu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.