Daně, kam s vyplacenou částkou z sro?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Daňové přiznání? Přečtěte si na eMiminu
Vše co potřebujete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Jakože podíl na zisku nebo co má být ta určitá částka? Pokud to již firma zdanila srážkovou daní, tak to není potřeba dávat do daňového přiznání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jolynka píše:
Jakože podíl na zisku nebo co má být ta určitá částka? Pokud to již firma zdanila srážkovou daní, tak to není potřeba dávat do daňového přiznání.
ano je to tak, podíl na zisku, dobrý, díky, firma ještě nemá hotové daně, tak řeknu, aby to učetní dodanila, díky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
ano je to tak, podíl na zisku, dobrý, díky, firma ještě nemá hotové daně, tak řeknu, aby to učetní dodanila, díky
Já jsem vždy srážkovou daň z podílu na zisku posílala vždy ještě ten měsíc. Takže to by firma měla mít dávno zdaněné
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Firma to má danit hned, to se daní jako mzdy na DPP, tedy v tom měsíci, kdy se rozhodlo o vyplacení, ne jako v daňovém přiznání za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Pokud to byl podíl na zisku za 2020 vyplacený ve 2021, pak měla být srážková daň dávno odvedena a uvedena ve vyúčtování. Ale to by snad účetní měla vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vyplacení zbytku rodičovského příspěvku přes datovou schránku
- Přídavek na dítě, daně
- Prodej garážového stání a daň z prodeje nemovitosti
- Vyplácení končící rodičovské
- Pridavek na dite zpetne vyplaceni
- PhDr. Dana Krejčířová
- Darování darovaného pozemku a daň
- Vyplácení části mateřské, ale rodičák už nic..
Jsem společníkem a jednatelem společnosti, byla mi vyplacena určitá částka, kam jí zadat v mém daňovém přiznání FO?