Láhev vína jako dárek k Vánocům od přítele?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Holky ahoj..pisi anonymne…s pritelem jsem 9 let…mame spolu syna…vanoce travil se svoji rodinou..ja take..to bylo dohodnute…prijel ve 20 h. pohral si se synem…privezl darky…malemu auticko..me lahev vina… a prave to mi trosku vic rozhodilo, proste prislo lito…ja necekam dary…ale nepodal mi ani ruku..nedal mi pusu..nepopral svatky…lahev jsem mu vratila..;-(((jen mi je lito…ze mu nestojim za trosku vice…jaka by byla Vase reakce??On nikdy nebyl stedry…darky mi nekupoval…ale nas vztah uz je bohuzel vyprchany…dava mi to hodne najevo…;-(((ach jo
sorry ale lahev vina partnerce to je podle me totalne smesne proc ti koupil retizek nebo prstynek naramek nebo tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No, víc než láhev vína by mi vadilo to, že nejsme na svátky
spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Netopýr1 píše:
No, víc než láhev vína by mi vadilo to, že nejsme na svátky spolu.
Presne. Vypada to ze uz spolu ani moc nejste. To vino to jen potvrzuje. Cos dala ty jemu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No já tam nerozumím asi sto věcem rozdělené vánoce, jedno autíčko pro syna,
nejste manželé, ty nepřijímás dárky… Taková jízda na mrtvým koni a ty
řešíš víno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková
Nene jeho pritelkyne…
Proč tráví svátky se svou původní rodinou, když má svoji?
Příspěvek upraven 24.12.19 v 22:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@veria ja mu koupila aku vrtacku v sade v kufriku…;-((((vloni jsem doatala krem i dulona…i to bylo lepsi..nezli to vino;-((((jsem z toho tak nejak spatna…ja mu to i rekla…dokonce i vratila…s tim, ze nepiju..;-(nechal hontu a odesel…hned jak malej usnul…;-(((
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@veria ja mu koupila aku vrtacku v sade v kufriku…;-((((vloni jsem doatala krem i dulona…i to bylo lepsi..nezli to vino;-((((jsem z toho tak nejak spatna…ja mu to i rekla…dokonce i vratila…s tim, ze nepiju..;-(nechal hontu a odesel…hned jak malej usnul…;-(((
vy spolu nežijete? Je to divné že Vánoce netráví s Tebou a dítětem.
Loni indulonu? To je teda taky hodnota
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tu vrtačku si nech. Bude se ti hodit. Přítel už asi odchází, jen ti to ještě neřekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Boze ty chlapy jsou ubohy nechapu proc si stakovyma chlapama prorizujete deti kdyz kupuje takove blbost a svojemu diteti koupi 1 hracku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A čemu se divis, když je váš vztah o ničem a on o tebe nestojí? Dárky ti nekupoval nikdy, tak proč teď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No tak za mne lepsi vino nez indulona, boze
Vypada to ze ten vztah je u konce. Vy spolu ani nebydlite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bubla Bůčková ja neprijala vino;-((((on vi, ze nepiju…jeste je to vino nejakej bolehlav…spis me zajima reakce a nazor Vas holek…zda je to normalni… ze muz daruje zene vino k vanocum
Proste flaska..klasika…bez dalsich slov a gest…me to normalni neprijde;-(((((
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Podmínka a přítel
- Přítel ze mě dělá náhradní mámu
- Rozchod s pritelem, jsem zmatena
- Dárek k 1 výročí svatby ( Pro může )
- Rozchod s přítelem kvůli sexu
- Žárlím na přítelkyni bratra mého přítele
- Dárek k 15
- Přítel mě ignoruje? Co mám dělat?
Holky ahoj..pisi anonymne…s pritelem jsem 9 let…mame spolu syna…vanoce travil se svoji rodinou..ja take..to bylo dohodnute…prijel ve 20 h. pohral si se synem…privezl darky…malemu auticko..me lahev vina… a prave to mi trosku vic rozhodilo, proste prislo lito…ja necekam dary…ale nepodal mi ani ruku..nedal mi pusu..nepopral svatky…lahev jsem mu vratila..;-(((jen mi je lito…ze mu nestojim za trosku vice…jaka by byla Vase reakce??On nikdy nebyl stedry…darky mi nekupoval…ale nas vztah uz je bohuzel vyprchany…dava mi to hodne najevo…;-(((ach jo