Dárek pro dvanáctiletou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10055
1.11.14 21:05

Pokud fakt nevíš, dala bych jí šek do claires nebo gate. a taky začala číst Lanczovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 21:06
@Knihomyš píše:
Jak jsem sem překlikla z diskuse o pletení z gumiček, tak jsem chtěla navrhnout gumičky a stav, ale koukám, že jsem naivní :)
Pokud zakladatelka není matkou té dvanáctileté, doporučuji zeptat se rodičů - ti zpravidla vědí.

nene, nejsem :) tak rodičů se samozřejmě zeptám, jen hledám dárky na netu, tak jsem chtěla načerpat inspiraci.
Naivně jsem taky hledala gumičky :mrgreen: :mrgreen: Ale ona je fakt plete, tak jsem našla několik knížek :think:

• Citovat
  • Upravit
10905
1.11.14 21:11

S knížkama návodů opatrně :think: Sama pletu klasicky a nevím, jestli by mě někdo náhodně vybranou knihou o pletení uctil - a drahé bývají fest :(
A na gumičky jsou tuny návodů na netu.
To bych spíš zvažovala nákup těch gumiček, materiál se hodí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 21:21

@Knihomyš aha 8o tak myslíš, že toto by bylo blbé?
 http://www.knihkupectvi.mobi/…-zabava.html

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.14 21:22
  • Citovat
  • Upravit
10905
1.11.14 21:36

To já prosím nevím! Nechci pomlouvat neznámé knížky, třeba jsou super. Ale čistě obecně:

• je to módní záležitost, pravděpodobně je to vydané dost rychle, můžou v tom být chyby (nemusí - můžou),
  • pletařka může ty návody znát nebo se jí nemusí líbit,
  • nemusí jí vyhovovat psaný popis (třeba dává přednost youtube).

Osobně bych se u knížky za 200 - 300 Kč zkusila zeptat, přišlo by mi škoda se netrefit. Když soudím podle sebe, tak mám zpravidla jednu publikaci „vytouženou“ a jiná (pro nezasvěcence k nerozeznání) je „vo ničem“. (Tedy nemluvím o gumičkách, tam jsem se ukojila na youtube, ale o jiných svých zájmech.)

Na kvalitu knížek se zkus zeptat v gumičkovací diskusi, třeba bude někdo vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 22:04

@Knihomyš díky, vlastně máš pravdu. Je zvyklá na návody na youtube, takže si nejsem jistá, jestli by chtěla otevřít knížku, tam je ten návod složitější. Já se na ně podívám v knihkupectví, ale nikdy jsem to nedělala, tak toho tam asi moc nevykoukám :mrgreen: Materiál jsem jí dávala teď nedávno k svátku :?

Noťas, tablet, to neklapne… z oblečení by možná radost měla, jenže mám obavy, že se netrefím a spolu se na nákup nedostaneme.. :think:

Lanczovou takhle brzy, fakt? Dyť je tam dost sexu :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10905
1.11.14 22:15

A nechceš jí dát něco jiného tvořivého? Viděla jsem sady na pletení( třeba toto ), na háčkování , teď jsem jela ve vlaku s holkou, co navlékala něco z korálků… vyšívací sady jsou klasika…
Ty odkazy jsou spíš pro menší, ale v nějakém tvořivém krámku bys asi něco našla i pro pubošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.11.14 07:00
@Irinka0210 píše:
Mám neteř v tomhle věku a pak ještě desetiletou a normálně jsem se jich zeptala, co chtějí…stejně jsem to udělala u synovce - 7 let :)

Tak to je správný postup… :palec: V tomto věku už je to „velká slečna s vlastním názorem“ :lol: Ale pšššt…
(Ne, teď vážně - dvanáctiletá už má svoje vyhraněné představy, teda většinou…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.11.14 07:14

http://knihy.abz.cz/…ycejne-holky tu knížku mohu jen doporučit.

• Citovat
  • Upravit
4692
2.11.14 09:24

@Jura007 Raděj koupím to, co opravdu chtějí, než pak slyšet to jejich „jééééžiš zase měkkej dárek“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.14 10:48

@ŠestýSmysl Teď je na řadě nějaký ten zážitek, abyste ho dostali od PC ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.14 13:25

Tak svojí holky bych se taky zeptala, jenže oni k nám jezdí celá rodina a mají mladší sourozence, takže i ta velká ještě předstírá hru na ježíška :mrgreen: :mrgreen:

@MarkétkaBeruška děkuji ti moc za tip! Dá se to číst, i když zřejmě předchozí díly nemá? Jak je to s obsahem? Ona je spíš taková nesmělá, asi by ji nějaké plky o klukách nezajímaly (a asi by mi ani rodiče nepoděkovali :mrgreen: ), na Lanczovou si myslím, že ještě není zralá..

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
2.11.14 13:36
@Anonymní píše:
Tak svojí holky bych se taky zeptala, jenže oni k nám jezdí celá rodina a mají mladší sourozence, takže i ta velká ještě předstírá hru na ježíška :mrgreen: :mrgreen:@MarkétkaBeruška děkuji ti moc za tip! Dá se to číst, i když zřejmě předchozí díly nemá? Jak je to s obsahem? Ona je spíš taková nesmělá, asi by ji nějaké plky o klukách nezajímaly (a asi by mi ani rodiče nepoděkovali :mrgreen: ), na Lanczovou si myslím, že ještě není zralá..

určitě dá…ty knížky jsou psané tak že vždy v první kapitole se to z předešlé knihy krátce zrekapituluje. Co se týče obsahu, jsou tam řešeni i kluci, ale to až pak v té 13tce a hlavně 14tce, v té 12tce je to spíše o přátelství, škole…ale hlavní co se mi na ní líbilo bylo že tam řeší i „ženské“ problémy jako, jak oznámit mamce že dostala 1. menstruaci a tak a je to řešeno velice vtipnou formou, teď když nad tím přemýšlím tak myslím že leckteré slečně by mohla i ta knížka pomoci. K té Lanczové, tak je super, přečetla jsem od ní „x“ knížek, ale myslím si že je na ní ještě malá, přece jen jsou to příběhy většinou 15-18letých holčin a příběhy o lásce, erotice,…to by Ti, jak jsi sama psala, rodiče nepoděkovaly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.14 14:05

@MarkétkaBeruška Moc ti děkuju. Myslím, že je to to pravé, co hledám, koupím ještě pár pytlíčků gumiček a myslím, že bude spokojená :D :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák