Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost a
darováním vlasů na onkologii. Děkuji
Darování vlasů na onkologii
@Chumláčková_víla
Super, no zajímalo by mě jak to chodí, slyšela jsem, že někde
spolupracují s kadeřnictvím, kde vám vlasy ustřihnout a zároveň vám
udělají nějaký účes. A nebo jestli jste si to zařizovala sama a vlasy
tam jen donesla.
@JustinkaB píše:
@Chumláčková_víla
Super, no zajímalo by mě jak to chodí, slyšela jsem, že někde spolupracují s kadeřnictvím, kde vám vlasy ustřihnout a zároveň vám udělají nějaký účes. A nebo jestli jste si to zařizovala sama a vlasy tam jen donesla.
já jsem si nechala ustřihnout u své kadeřnice a poslala to poštou Dlouhovláskám, možná existuje i možnost se tam nechat zdarma ostříhat ale to nevím, odkud jsi a tak, mrkni třeba jim na FB
@JustinkaB Dlouhovláska spolupracuje s nadačním fondem Šance onkoláčkům z Přeštic. Můžeš je kontaktovat buď přes facebook nebo přes web. Pravidelně dávají pak fota doručených vlásků a dále pak i audiozáznamy z předávání paruk na dětské onkologii.
@Nikolka01 Mohu se zeptat na důvod? Špatná osobní zkušenost nebo jen info jedna paní povídala.
@Jedna babička stačí si přečíst recenze a pár fór kde má dost žen hodně špatně zkušenosti.. až už se jedná o neprofesionální jednání, podvody a v neposlední řadě i to že ty vlasy co jim dáte se k žádným nemocným nedostanou.
@Nikolka01 píše:
@Jedna babička stačí si přečíst recenze a pár fór kde má dost žen hodně špatně zkušenosti.. až už se jedná o neprofesionální jednání, podvody a v neposlední řadě i to že ty vlasy co jim dáte se k žádným nemocným nedostanou.
to je nesmysl a rozšířily to „konkurenční“ firmy, které mají k dobrým věcem opravdu daleko… nešiř ten blaf dál, prosím tě
@Chumláčková_víla
Děkuju vlasy dorostou a vidina toho, že to někomu
pomůže je pěkná.
@JustinkaB radši se na to vykašli, věř mi, že i kdyby to v úplném počátku nebyl podvod, tak tyto nadace brzdí to, že vlasy daruje hodně lidí a paruka se vyrábí dloooouho a parukářek je zoufalý nedostatek. Takže tvé vlasy třeba sice neprodají, ale budou roky viset někde ve skříni a bude se na ně jen prášit. Viděla jsem na jedněch stránkách(nebudu jmenovat) ,že prý mají rozděláno vždy minimálně 10 paruk, což je naprostý nesmysl už vzhledem k tomu, kolik zaměstnanců mají a kolik z nich jsou asi parukářky. Jestli chceš udělat dobrou věc, tak ty vlasy radši prodej a peníze věnuj onkologii.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.