Darovat kočičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
26.7.18 20:08

@Nicollka1993 celý den o ní nevíš, ale „nebudeš na ni mít čas“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 20:10

@rozand tak to, že o ní nevím neznamená, že se o ní nemusím postarat. čistím písek až 3× denně, dávat jí vodu, granule a tak a to nezvládnu pokud nebudu třeba i 2 dny doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
26.7.18 20:22

naše kočička má obří wc (ferplast s víkem a dvířky a ta největší velikost) a 2-3 dny je pohoda nečistit wc (já samosřejmě čistím denně, někdy ale i obden když proste je hodně frmol doma). Nemá ve wc písek…ale přírodní granulát - Cat's Best Original kočkolit, co hrudkuje (čím vyšší vrstva tím lepší se odděli moč…udělá doslova úhlednou kouli a tím, že je wc velké, není problém ani s tím, že jde a udělá za 3 dny 3 bobky..steliva sypu klidně vrtvu 10 cm!!!…granule když je na 2 dny sama doma jí nasypu plnou misku a třeba 2× zasebou aby se nafutrovala…vody moc kočky nevypijí, ale dám několik misek na různý místa (včetně jedné do vany)…2 dny pro kočku, co je zvyká doma není dle mého problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
26.7.18 20:28

kočka je nejméně náročné zvíře snad a já bych jí nedala…a dle občanského zákoníku pronajímatel zvíře zakázat NESMÍ. Ostřihej jí drápky (teď mě někdo asi sežere za to) ale naše od malička stříhaný má-nic nepoškodí…a k dětem že nesmí, protože se mazlí kdy chce ona??? Taky podle mne příliš striktní…já před půl rokem řešila mnohem horší věc a to silnou alergii…měla jsem 17 jednotek z testu krve a sdělili mi, že kočka musí ihned z bytu…2 dny sem probrečela a nakonec ji nikomu nedala…bydleli jsme v plesnivém bytě a já stále tvrdila,že ty problémy musí být z té plísně…dodnes si nedokážu vysvětlit, jakto, že ty jednotky tam byi, protože jsme se přestěhovali a obtíže prakticky do měsíce zmizely (dostala jsem léky a dýchadlo a dýchala denně večer kdy to bylo nejhorší). Že alergii mám je jasné, protože ji nesmím pohladit a pak si sahnout do oka…to mi nateče tak, že jej musím vykapat a pak trva den i více než splaskne…ale jsme spolu a štastné a já sem rád, že jsem dala na sebe a nechala si ji.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.7.18 20:30

@Tylo Máte pravdu, ona by to možná vydržela ale já si nedokážu představit, že by tu prostě byla sama a chodila 2 dny na špinavý písek, nebo pila hnusnou vodu. mám to nastavené prostě jinak. jenže je tu ten druhý problém a to zákaz zvířat v novém bytě, do jiného jít nemůžu. Věřte, že jsem promýšlela spoustu variant a kdyby nějaká byla, tak to tu opravdu zbytečně neřeším :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
26.7.18 20:44

@Nicollka1993 chápu, rozumím…nevykejte mi ;) kočička si udělá na wc místo a „neušpiní se“ o exkrementy které tam již jsou. Navíc to stelivo nedělá koule na vrchu ale odhali se, až když celým wc zaklepu…nejsou na 1. pohled vidět a kočička ví kam šlapnout ale ideální je aby měla hodně prostorné wc pro tyto případy…vodu své denně dávám též čistou, a i dukladně vyplachuji misku od těch slizů co se ve vodě dělá… ale kočka žízní neumře (denně ji stačí malá sklenka vody) a wc taky problem nemusí být. V číně jsem pořídila kameru a zjistila jsem, že čičina většinu dne vážně prospí a byla jsem ráda, že na ni mohu kdykoliv on line mrknou at jsem kde jsem… rozhodně byste jí nepřítomností 2 dny trápila méně jak když by s vámi nebyla již nikdy…nemluvě o vás…u nás by v bytě nikdo přítomnost kočky nezjistil když by přišlo na věc :palec: a jak říkám…občanský zákoník hovoří jasně;)…byt pronajímáme a psa tam mají také a nenaděláme nic;) pro mne je kočička psychologická záležitost, mockrát mi pomohla když mi bylo zle a to i hodně…nedala bych ji za nic…a bych riskla klidně vzít kočku tam, kde nemá být… :mrgreen: nechci tím ale v žádném případě zlehčovat vaši situaci…a přesvědčovat vás, že to má řešení si ji nechat… :think: je skutečně mnoho dobrých lidí a kočičce dají krásný život :mavam:… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.7.18 04:54

@Nicollka1993 to se stěhuješ vážně do takové díry, kde není k dispozici žádný byt, kde bys mohla mít zvíře? popravdě moc nechápu lidi, jako jsi ty, co obětují zvíře kvůli práci. Kdyby v bytě byl zákaz dětí, tak bys pro dítě taky hledala náhradní rodinu? Asi ne, že. A stejně by to mělo být se zvířetem. Prostě je to závazek a soudný majitel se tomu přizpůsobí. Samozřejmě alergie někoho z rodiny je něco jiného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný