Dcera se chová divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.6.24 22:26

@Nikča499 tak pokud máš pochybnosti, nebo ti to vrtá hlavou, tak ji vem k doktorce. Pokud by měla i další doprovodné příznaky jako únavu, změny nálad, nějaké edémy, křeče etc. tak upalujte :think:

Ale nechci strašit..fakt to v tomto věku mohou být jen hormony. Nicméně je stejně lepší být připraven, než poté překvapen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.6.24 13:34

Tak jsem se jí dneska ráno zeptala co se děje a ona mi nejdřív nechtěl nic říct, ale pak z ní vypadlo že jí byla opravdu zima a boleli jí záda a že jí bylo příjemné když si je nahřívala v sedačce. Takže jsem jí vysvětlila že se mi to nemusí bát říct. Rovnou jsem se jí zeptal jestli jí to bolí a říkala že ano tak jsem jít na záda dala nahřívací decku s tím že do školy nešla a celý den si je má nahřívat aby to povolilo do zejtra. Jinak děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
3.6.24 14:14

Co jsi za matku? Dcera má problémy a ty ji ani k doktoru nevezmeš. Hrozny. Muže mít, jak bylo výše psáno, problémy se stitnou zlazou, nebo taky málo železa, nebo něco horšího. Na co čekáš? Až se ti doma zhroutí? Nechápu …

• Citovat
  • Upravit
8
3.6.24 14:25
@sahrazad1 píše: Více

Samozřejmě až přijdu domu tak pokud se to nezlepší pomažu s ní k doktorce aby jí prohlídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
3.6.24 21:02

holku bolely záda, to není nic na doktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
3.6.24 22:06

Co ty jsi za blázna, když máš potřebu dehonestovat cizí matku, kterou jsi v životě neviděla ani z rychlíku? Řečnická otázka, odpověď mě nezajímá. Neznáš ani její dítě. Starej se napřed o sebe a svoji rodinu. Tvoje domněnky nemusí mít s realitou nic společného, i když jsi osobně přítomná části události, do které zvenku nemusíš vůbec vidět.

• Citovat
  • Upravit
1822
4.6.24 12:11

A co ledviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
4.6.24 13:36
@Pe.M.1 píše: Více

Ano, to mě také napadlo. Sama se s tímto potýkám. Jeden z dalších příznaků je velmi suchá kůže. Základní vyšetření je pak magnetická rezonance.

• Citovat
  • Upravit
979
4.6.24 13:41

Mě bolí bederní páteř vždycky těsně před menses a je mi i zima a taky mi pomáhá se nahřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.24 14:42

Tak jsem sní jela ráno k doktorce a ráno zase to samé sedli jsme a ona že jí bolí záda a že je jí zima tak že se nahřeje v sedačce. Tak jsem jí nechala. Doktorce jsem to všechno řekla ona jí prohlídla. Takový ten základ kde jí to bolí na těch zádech předklonit atd. Nabrali jí krev že to pošlou na testy a za týden si mám zavolat. Jinak záda dál prohřívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová