Dceři slušně hrabe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
18.6.12 13:18
@zuzka.mamka píše:
dej pokoj :lol: :lol: dyt mi za chvilku jebne, za pár měsíců se k ní přidá malej a začnu chlastat

Chceš fakt vědět přesně, jak to bude vypadat za půl roku, rok, dva??? To už začneš jančit jen ve chvíli, kdy buď poteče krev (a to kdoví jesli) anebo když nastane cca na 7 minut a déle ABSOLUTNÍ ticho… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.6.12 13:19
@zuzka.mamka píše:
dej pokoj :lol: :lol: dyt mi za chvilku jebne, za pár měsíců se k ní přidá malej a začnu chlastat

to mi povídej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20518
18.6.12 13:21
@madi píše:
to mi povídej :mrgreen:

Madi, ještě neeeeeee… až až až… :think: :think: potom… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

@Emilie :mavam: :lol: :lol:

abych tě uklidnila - u nás je teď čůrací období - naučil se chodit čůrat sám na záchod - takže věčně je otevřenej, nespláchnutej, papír v míse, počůráno všechno v dosahu - proč by měl čůrat do mísy, když všude okolo je to zajímavější ne :cert:

venku čůrá taktéž všude, do kytiček, do kyblíčku na písek, psovi do misky a tak podobně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jessamin

A kolik dceři je? Ono je to totiž, jako bych to psala já o té naší dračici :roll: :lol: (malé je 2,5)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
18.6.12 13:22
@Emilie píše:
Madi, ještě neeeeeee… až až až… :think: :think: potom… :jazyk:

jo máš pravdu, já začnu chlastat až za rok :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15319
18.6.12 13:23
@Emilie píše:
Chceš fakt vědět přesně, jak to bude vypadat za půl roku, rok, dva??? To už začneš jančit jen ve chvíli, kdy buď poteče krev (a to kdoví jesli) anebo když nastane cca na 7 minut a déle ABSOLUTNÍ ticho… :jazyk:

Tak tak, absolutní ticho je hrozně nebezpečný. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.6.12 13:28

Jéé, to znám. Taky jsem majitelka normálního dítěte. Ono se tedy přidalo i to, že malou napodobuje a MUSÍM na něj reagovat stejně, jako na ni. Takže klekne na 4 a šourá se pryč se slovy „maminko, miminko utíká“, nebo ocucává absolutně všechno, co kde najde a když dělám, že to nevidím, tak na mě ještě volá. On, nedudlíkové dítě (nikdy ho nechtěl) už dvakrát večer holce sebral jeden dudlík a usnul zahryznutej do dudlíku :cert:
Nechat ho s holkou v jedné místnosti, tak jí jistojistě zabije, protože řve, jen se na něj holka podívá „Míkálko néééééé!!!“ (to tu slyším od božího rána až do doby, než večer padne. Výjimkou jsou chvíle, kdy „maminko, Míkalka spinká!“ a letí zatřepat postýlkou, aby jí vzbudil..v tu chvíli tady řve prozměnu to mladší :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.6.12 13:29

A není to tím, že se nudí? Asi je trochu víc hyperaktivní a potřebuje se nějak vyřádit. Podle mě by jí stačilo pořádně zaměstnat a budeš mít klid. A aspoň se nenudíš :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
18.6.12 13:31

@zuzka.mamka Tak je to nakonec vše správně :mrgreen: kdyby bylo dlouho ticho, tak víš, že je to špatně :mrgreen: Ale určitě je to blázinec.

Mám bratra a když jsme byli malí, tak jsem dělali obdobné věci, co má paměť sahá… A když bylo ticho, tak mamka přilítla jestli žijem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.6.12 13:32
@Nelisa píše:
Tak tak, absolutní ticho je hrozně nebezpečný. :pankac: :mrgreen:

Příkladem chvíle absolutního ticha budiž, když jeden systematicky cpe do záchodové mísy papírové plíny a druhý současně popisuje zeď na ním voskovkou… :zed:

Paradoxně opravdu ty nebezpečné situace jsou u nás vyváženy neskutečným řevem - stojí na okně a bojí se slézt dolů a tak… :nevim: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.12 13:35

@zuzka.mamka já jsem si cca do 8m mladšího říkala, jak je to super, že nás ta sourozenecká žárlivost minula. No neminula, ale začla až ve chvíli, kdy malej začal „zabírat“ rpostor, najednou nebyl maličké ležící miminko, ale dokoulel a dolezl si, kam potřebuje, vrchol nastal, když si teď před prvníma narozeninama stoupnul a najednou dosáhne na gauč, starší je z toho dost divej, že se mu sápe po hračkách, po notebooku s pohádkama atd. Vrchol čekám, až se mladší rozběhne do prostoru, pak už pro staršího nebude úniku. Ale budou se pak hoši muset semknout, protože přijde třetí narušitel, tak budou moct svorně žárlit na něj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
18.6.12 13:36

Tak podle nadpisu jsem usoudila, že píšeš o dítěti v pubertě :lol: :lol: :lol:
Mamčo, mám tě uklidnit? Nebooooj, to ještě nic není, až budou oba starší, tak bude hůř :lol: :lol: :lol:
Takže pevné nervy ;)
(Ale jinak s tebou soucítím, moc dobře si pamatuji, jaké to bylo, když mláďata byly mrňavý. Teď už jde jeden pomaličku do puberty, druhý je zvíře ze školky, takže už vím, že tenkrát před lety to byl jen slabý odvar :roll: )

Příspěvek upraven 18.06.12 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
18.6.12 13:36

Haha!! no tak u nás hrabe nejen dvojčatům, ale už i mě! to vše, co píšeš naše holky dělají taky, ale k tomu ke všemu (nedávno jsem tu měla o tom diskuzi) se svlíkaj a vyžívají se ve svých exkrementech, který neustále uklízím z vany, z postýlek a umejvaám ho. nama pomazaný děti :mrgreen: jako jídlo rozdupaný po zemi a do toho vylitý pití a pěkně rozmatlat po celým obejváku a po sobě, když jsou čerstvě oblečený v čistým…to je normál! mimino naštěstí zatím netahaj, ale zase jezdí s jeho postýlkou po bytě a lezou mu do postýlky k němu, berou mu hračky a duldíky a píchaj do oka…věř, že máš „normální“ dítě a já se snažim přesvědčit sebae sama, že mát taky normální děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
18.6.12 13:39

@dvojmatka
O tvých dětech jsem nedávno četla… A to tedy, na to, že jsem absolutní abstinent, tak mít doma tvé děti, byla bych každý druhý den v lihu :oops: :lol:
Tvoje nervy bych chtěla mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová