Dejte mi, prosím, názor bez urážek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35832
4.4.22 08:27

Ty jsi fakt nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
4.4.22 08:28
@Žižkovská žena píše:
Je to falešné, promiň. Nemyslím to zle, ale prostě nezpíváš čistě. Doufám, že to nebudeš brát jako urážku, nevím, jak zdvořileji to napsat.

„Místy jisté intonační nedostatky“
Ale jinak to není nejhorší. Minimálně slušný průměr. Kéž by takhle uměli zpívat všichni… Ale na nějakou pěveckou kariéru to není, no. Zvlášť jestli tohle je výsledek mnohaletého docházení na sólový zpěv, tak holt není asi už jak se nějak výrazněji vyzpívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.4.22 08:34

Amatérské. Zpěv nic moc, rušivé zvuky v pozadí jsou fakt nepříjemné, a černo je tam proc? Jako na hvězdnou pěchotu by to nebylo, ale superstar z tebe taky nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.4.22 08:48

@Tapicka94 neni to cisty uchu lahodici zpev. :nevim: Muzu se zeptat, ty by ses s tim chtela zivit? Jit do nejake souteze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
4.4.22 08:58

Měla by sis najít terapeuta, pomohlo by ti to. Tvoje chování je přinejmenším hodně zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
Neilika
4.4.22 09:00

Proc tyhle diskuze davas porad do kategorie „Dotazy pro adminy“? :think:

• Citovat
  • Upravit
9292
4.4.22 09:58

Takto jsme ve sboru zpívali všichni a někteří o dost lépe :nevim: je mi líto, ale nic mimořádného to není. Ale jako koníček dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.4.22 10:44

Ahojky, být Tebou najdu si učitele, kurz, který Tě naučí pracovat s hlasem. Já třeba zpívat umím, ale ne vejšky, to mi řekl právě jeden učitel z umělecké školy. A nevzdávej to. Jde o to jen správně dýchat a pracovat s hlasem. Najdi si někoho zkušenějšího. Držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
4.4.22 10:50

Ahoj, tak barva hlasu se mi líbí, udržíš melodii… dovedu si představit, že když na sobě budeš pracovat a třeba docházet na hodiny zpěvu, dechová cvičení atd… tak budeš zpívat hezky. Ale zpěvem se v téhle zemi uživí jen zlomek, těch co mají jo velký talent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.4.22 10:51

Proč pořád dokola zakládáš diskuze a ptáš se na názor? :roll: Ještě jsem se nevyjadřovala, písniček jsem si teda poslechla víc, spíš jen kousky než celé. Jako zpěv na doma, pro radost a na alkoholový dýchánek s přáteli nebo k táboráku je hezký. Přesto je to amatérské, chybí ti správná technika, často ti to mírně sklouzne pod tón. Ale pokaždé si říkám, PROČ to sem hážeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
4.4.22 11:18

Živit se tím asi nebudeš, na mě je to dost afektované, intonace není, místy falešné. K táboráku a na zpívání dětem před spaním je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
4.4.22 11:40

Zlato, už to tu bylo několikrát. Nereagovala jsem zatím ani jednou, ale jako člověk, který vystudoval zpěv se tě tedy zeptám - co přesně bys chtěla slyšet? Následující rozbor?

1. špatná prezentace na videu - celková nahrávka/video, vzhled, projev, zvuk…
  2. intonace - nečistá - a to jde vidět, že se moc snažíš, lepší už to nebude
  3. barva hlasu - běžný průměrný sborový hlas (není škaredý, není nádherný ani výrazný ani zapamatovatelný)
  4. nosnost hlasu - průměrná
  5. sluch - ano, máš, ale rozhodně zdaleka ne absolutní a rozhodně se nebude lepšit
  6. sebevědomí a „X-faktor“ - téměř nulové
  7. technika - nijak extra vypilovaná ani zvládnutá

AMATÉRSKÝ ZPĚV, KTERÝ NEURAZÍ A NENADCHNE, můžeš chodit zpívat na karaoke nebo s kamarády, ale na nic víc to není…

PS: Na základě čeho si dovolím hodnotit? Tedy kromě toho, že se už potřetí ptáš.
Jednu dobu jsem se zpěvem živila, zpívala (a postupovala) jsem i v tvé vysněné SuperStar, následně jsem se věnovala a nyní stále věnuji opeře, mám to štěstí být koloraturní soprán a narodila jsem se s absolutním sluchem a to je moje velké štěstí, že se mi spojily dobré geny a nikdy jsem se nemusela snažit a namáhat (kéž by mi tak snadno šel sport a hubnutí :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
4.4.22 11:57

Ježíš baby, tak snad vidíte, že to nemá v hlavě v pořádku, snad někdo dohlíží na její děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 12:11
@Wilík píše:
Ježíš baby, tak snad vidíte, že to nemá v hlavě v pořádku, snad někdo dohlíží na její děti…

Já dohlížím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 12:12

Cz

Tak aby jste věděli, 400 Kč jsem si vydělala na náměstí za půl hodiny. To jako nemám talent? Proč by mě lidi házeli peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová