Tak já už jsem vážně v koncích. MS nikde bolej mě občas vaječníky
a mám bílej výtok a pořád pocit ze to dostanu a ono nic… Ale vcerejsi
test citlivost 25 negativní… Úplně bílo přitom je to dnes už 15 DPO..
už vážně nevím… Měl to tak prosím
někdo a byl tehu? Děkuji.
Den MS ale ta nikde, test den předtim negativní
@MisulkaP to asi nevydržím tak dlouho.. Dneska jsem ji měla dostat a nikde nic a testy jsou negativní. Nejspíš se zblázním ????????
já to mám podobně. Snažíme se, dvě čárky na ovu testu byly přesně před 14ti dny, jsem už ale 34. den cyklu, normálně mám cyklus 30-31 dnů dlouhý. V pondělí a úterý jsem měla ttest ráno oba jasně negativní, pro další jsem ještě nedojela. Zítra možná zkusím, ale stejně až odpoledne a žádné příznaky těhotenství nemám. Jen bolest břicha sem tam. Včera víc, nejvíc, když jdu spát. Včera na posteli jsem úplně myslela, aby to nebylo mimoděložní, nebo v jizvě, jak to bolelo, docela ostře, až jsem se bála. Na druhou stranu, děloha je asi překrvená před menstruací a může bolet i jen tak? Nevím. Dnes přes den ale bolest minimální. Tak snad to brzy dostanu, pokud by se neukázalo těhotenství, moc nedoufám, prsa nebolí, nic.. Anonym1
Anonymní. Taky zkusím asi zítra pokud MS nedorazí. Já mám sem tam MS
příznaky vaječníky atd.. Ale nikde nic tak snad už mám v břiše mého
miláčka a jen se mi zatím nechce ukázat ????. No zatím je to první pokus
tak uvidíme.
Mě test vyšel pozitivní po 3dnech vynechání, doktorka mě řekla že
skrz můj zdravotní stav nám to bude dlouho trvat, furt jsem na. To myslela,
dívala se na internetu na příznaky, týden po týdnu a nic, a jakmile jsem na
to přestala. Myslet, tak se podařilo.
@Anonymní píše:
já to mám podobně. Snažíme se, dvě čárky na ovu testu byly přesně před 14ti dny, jsem už ale 34. den cyklu, normálně mám cyklus 30-31 dnů dlouhý. V pondělí a úterý jsem měla ttest ráno oba jasně negativní, pro další jsem ještě nedojela. Zítra možná zkusím, ale stejně až odpoledne a žádné příznaky těhotenství nemám. Jen bolest břicha sem tam. Včera víc, nejvíc, když jdu spát. Včera na posteli jsem úplně myslela, aby to nebylo mimoděložní, nebo v jizvě, jak to bolelo, docela ostře, až jsem se bála. Na druhou stranu, děloha je asi překrvená před menstruací a může bolet i jen tak? Nevím. Dnes přes den ale bolest minimální. Tak snad to brzy dostanu, pokud by se neukázalo těhotenství, moc nedoufám, prsa nebolí, nic.. Anonym1
Jsem na tom stejne jako ty.Úplně na chlup.
ANONYM R
@Dynamickaela ahoj
mam uplne stejne priznaky,zpozdeni MS dva dny a TT negativni. Uz sem uplne
nestastna.....snazime se uz moc dlouho a porad se nedari
@Ejminka11 mě už meska MS dnes druhý den. Asi zkusím test ale nevím nevím. My. Se snzauli poprvé tak uvidíme. Ale popravdě mě už ani nebaví testovat.
@Dynamickaela to verim ze uz to nebavi,vim jake to je porad testujes a porad nic…tak snad se na nas obe usmeje stesticko a budou tam //
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.