Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc diky za recenzi..uz ho mame v krabici take koupeny, tak jsem rada za pozitivni ohlas!..urcite pak take pridam svou zkusenost..ale az v lednu
Holky teď mě tak napadlo, vím že korbička se dá nasadit oběma směry a jde tak dát i sporťák? po i proti směru jízdy? ![]()
Urcite jde zkouseli jsme to a v obou pripadech vypada moc pekne…:-)
Tak se opět hlásím používáme už dva měsíce a vše stále super
malá je taky spokojená ![]()
Nasadit jde po i proti směru vše sporťák, vajíčko i korba ![]()
Ahoj holky. Teprve včera jsme si malého přivezli z porodnice, tak máme vyzkoušené pouze vajíčko.
Ale večer při zkoumání kočárku jsme zjistili, že nemáme čím a ani nevíme čím dofouknout kolečka, u ventilku je strašně moc málo místa, tak se nám tam nic nevejde. Prosím poraďte čím jste to nafukovali vy. Děkuji.
My máme z depema apollon a nafukujeme normálně minikompresorem z auta ![]()
My máme normálně pumpičku z cykloobchodu a prodávaj k tomu takovou zahnutou koncovku a parádně se tam s tim dostane
Ahoj holky, jsem tu novacek, ale to vam urcite nevadi ![]()
Chtela jsem se zeptat a poprosit…jiz tri mesice lezim v nemocnici (termin mam az za 6tydnu). A tak vybiram kocarek pouze „ocima“. Moc se nam s manzelem libil depemo grander play grafit. Ale jsme oba vysoci a tak jsem chtela takovy kocarek, ktery bude mit hlubokou korbu vysoko posazenou nad zemi, kvuli zadum…a druhou vec, kterou ted resim je vnitrni velikost te hluboke kotby. Pisou 72cm a prijde mi to nejake male
??? aby mi z toho prcek uz v pul roce necouhal… Chtela bych tedy poprosit ty, ktere ho doma mate a treba uz i pouzivate, jestli byste mi nemohli udelat realnou foto s vami, abych si dokazala vysku predstavit, nebo mi to treba i zmerit.No a napsat tedy nazor na ten vnitrek no…
Moc moc dekuju.
@pavlinna29 Zrovna řeším stejný problém
budu vděčná za zkušenosti s délkou korby a jak dlouho se vám tam dítko vešlo. Myslela jsem, že 72 cm je dost, ale existuje řada rozhodně větších kočárků. Jen nejsou tak pěkné
Tak aspon nejsem sama
Segra ma kocarek zippy pia, vysoky velky prostorny. Korba vnitrni 85cm..a to je markantni rozdil
Prohledala jsem ruzne diskuze a spousta maminek pise, ze deti kolem 6.-7. stejne davaly do sportaku, protoze se chteli divat ven, sedet, vstavat a v tom hlubokem uz jim lezet nechtely…tak ja vubec nevim
Pak jsou maminy, ktere psaly, ze tam dite i v toce bylo a s fusakem..no to se ale do 72cm rozhodne vejit nemuze. Jsem z toho tumpachova…
pomooooc
Vcera jsme porodili, tak zacneme pouzivat zhruba za tyden..muzu pak nafotit
Tak mojí maličké jsou tři měsíce teď měří 58cm a místa má spoustu i s fusakem a kombinézou
manžel máv) 186cm a na výškuvje spoky muj taťka 190 a taky mu vyhovuje
@pavlinna29 Ahoj. Pokud jde o výšku, je tohle ideální kočárek, já mám 182 a přítel 190 a oba jsme spokojení s výškou korbičky. Záda mě nebolí.
Co se týče velikosti korbičky, tak je podle mě ideální pouze pro děti narozené v zimě, malinkatí s fusakem se tam vejdou a půlroční v létě už putují do sporťáku. ![]()
@JannaK kvuli vysce kocarku jsem si ho vybrala, ale vnitrek korbicky mi prijde maly