Depemo Grander Play 10 Grafit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
11.11.14 19:44

Moc diky za recenzi..uz ho mame v krabici take koupeny, tak jsem rada za pozitivni ohlas!..urcite pak take pridam svou zkusenost..ale az v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
16.12.14 11:35

Holky teď mě tak napadlo, vím že korbička se dá nasadit oběma směry a jde tak dát i sporťák? po i proti směru jízdy? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.12.14 13:44

Urcite jde zkouseli jsme to a v obou pripadech vypada moc pekne…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.12.14 13:45

Jinak my zacneme teprve pouzivat..:-)..dam pak vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.12.14 22:41

Tak se opět hlásím používáme už dva měsíce a vše stále super :) malá je taky spokojená :)
Nasadit jde po i proti směru vše sporťák, vajíčko i korba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.1.15 09:18

Dofouknutí koleček

Ahoj holky. Teprve včera jsme si malého přivezli z porodnice, tak máme vyzkoušené pouze vajíčko. :-) Ale večer při zkoumání kočárku jsme zjistili, že nemáme čím a ani nevíme čím dofouknout kolečka, u ventilku je strašně moc málo místa, tak se nám tam nic nevejde. Prosím poraďte čím jste to nafukovali vy. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
22.1.15 10:11

My máme z depema apollon a nafukujeme normálně minikompresorem z auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.1.15 18:54

My máme normálně pumpičku z cykloobchodu a prodávaj k tomu takovou zahnutou koncovku a parádně se tam s tim dostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.15 16:03

Ahoj holky, jsem tu novacek, ale to vam urcite nevadi :-)

Chtela jsem se zeptat a poprosit…jiz tri mesice lezim v nemocnici (termin mam az za 6tydnu). A tak vybiram kocarek pouze „ocima“. Moc se nam s manzelem libil depemo grander play grafit. Ale jsme oba vysoci a tak jsem chtela takovy kocarek, ktery bude mit hlubokou korbu vysoko posazenou nad zemi, kvuli zadum…a druhou vec, kterou ted resim je vnitrni velikost te hluboke kotby. Pisou 72cm a prijde mi to nejake male :-(??? aby mi z toho prcek uz v pul roce necouhal… Chtela bych tedy poprosit ty, ktere ho doma mate a treba uz i pouzivate, jestli byste mi nemohli udelat realnou foto s vami, abych si dokazala vysku predstavit, nebo mi to treba i zmerit.No a napsat tedy nazor na ten vnitrek no…

Moc moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
23.1.15 16:30

@pavlinna29 Zrovna řeším stejný problém :) budu vděčná za zkušenosti s délkou korby a jak dlouho se vám tam dítko vešlo. Myslela jsem, že 72 cm je dost, ale existuje řada rozhodně větších kočárků. Jen nejsou tak pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.15 16:41

Tak aspon nejsem sama :-) Segra ma kocarek zippy pia, vysoky velky prostorny. Korba vnitrni 85cm..a to je markantni rozdil :-( Prohledala jsem ruzne diskuze a spousta maminek pise, ze deti kolem 6.-7. stejne davaly do sportaku, protoze se chteli divat ven, sedet, vstavat a v tom hlubokem uz jim lezet nechtely…tak ja vubec nevim :-( Pak jsou maminy, ktere psaly, ze tam dite i v toce bylo a s fusakem..no to se ale do 72cm rozhodne vejit nemuze. Jsem z toho tumpachova… :?: pomooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.1.15 23:10

Vcera jsme porodili, tak zacneme pouzivat zhruba za tyden..muzu pak nafotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
24.1.15 06:08

Tak mojí maličké jsou tři měsíce teď měří 58cm a místa má spoustu i s fusakem a kombinézou :) manžel máv) 186cm a na výškuvje spoky muj taťka 190 a taky mu vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.1.15 16:45

@pavlinna29 Ahoj. Pokud jde o výšku, je tohle ideální kočárek, já mám 182 a přítel 190 a oba jsme spokojení s výškou korbičky. Záda mě nebolí. ;-) Co se týče velikosti korbičky, tak je podle mě ideální pouze pro děti narozené v zimě, malinkatí s fusakem se tam vejdou a půlroční v létě už putují do sporťáku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.1.15 18:20

@JannaK kvuli vysce kocarku jsem si ho vybrala, ale vnitrek korbicky mi prijde maly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí