Deprese prý kvůli mně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@Anonymní píše:
Jdu si asi spíš jen vylít srdce, protože jsem naštvaná až na půdu.O Vánocích jsme se pohádali, vyčítal, co mohl, jak mu prý lžu a vydělávám peníze a scény dělal a jánevímcoještě - bylo toho dost, dostal se nějak do deprese. A TEĎ na to přišel, že je to kvůli mně, sice nebral prášky, ale je to kvůli mně - volala jsem mu v půli prosince, že díky jeho laxnosti jsem asi definitivně přišla o fakt balík peněz (statisíce), slíbil něco vyřídit a totálně na to půl roku kašlal a asi se prošvihl termín, a pak prý neunesl, že jsem musela před Vánocemi odjet pracovně na 14 dnů pryč, proto si prý ubližoval a je v depresi.
Takže za to vlastně můžu já… co s tím? Mám s tím něco dělat?
Už se s ním nesetkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo a taky ještě z toho důvodu, že mě strašně moc miluje. Proto.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jo a taky ještě z toho důvodu, že mě strašně moc miluje. Proto.
Chceš chlapa nebo hysterku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Poslat takového manipulanta do terapie a do háje.
A nejspíš zkusí přitvrdit s výhružkama sebevraždou - ta správná reakce na toto je zavolat mu sanitku s tím, že ohrožuje sám sebe.
Jako že opravdu - i případná demonstračka se může nepovést a i manipulativní depresák se může spáchat reálnou sebevraždu. Jakmile začneš mít podezření, že by si něco mohl udělat, tak sanitka je správné řešení. Ne se k němu vracet a nebo si to klást za vinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co s tím? Opravdu se na to musíš ptát? Už podle toho jak to píšeš, je ti nejspíš nad slunce jasné, že je tohle jen emocionální vydírání. Tak se seber a pošli ho do pr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Poslat ho do riti. A delala bych vsechno proto Aabych o zadny penize uz neprisla. V tomhle se musis spolehat jen na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neví co by, tak je přece jednoduché hodit to na jiné tak to taky nech na někom jiném
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ztráta domova kvůli rozvodu
- Deprese, tehotenstvi, potrat, vztah
- Co na těžké deprese ? Prosím něco přírodného...co vyzkoušet???
- Jsou to deprese,nebo něco dělám spatne
- Deprese manžela - mám odejít?
- Nemožnost počít - začátek deprese?
- Jsme ve stresu kvůli sexu
- Deprese a frigidita
Jdu si asi spíš jen vylít srdce, protože jsem naštvaná až na půdu.
O Vánocích jsme se pohádali, vyčítal, co mohl, jak mu prý lžu a vydělávám peníze a scény dělal a jánevímcoještě - bylo toho dost, dostal se nějak do deprese. A TEĎ na to přišel, že je to kvůli mně, sice nebral prášky, ale je to kvůli mně - volala jsem mu v půli prosince, že díky jeho laxnosti jsem asi definitivně přišla o fakt balík peněz (statisíce), slíbil něco vyřídit a totálně na to půl roku kašlal a asi se prošvihl termín, a pak prý neunesl, že jsem musela před Vánocemi odjet pracovně na 14 dnů pryč, proto si prý ubližoval a je v depresi.
Takže za to vlastně můžu já… co s tím? Mám s tím něco dělat?