Děti v šatně - opačné pohlaví

20897
28.6.19 18:08

Tak jakmile se zvladne sam v satne obstarat, tak by tama mel jit. 11 let uz me urcite prijde prehnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
28.6.19 18:10

Pro mě je ta hranice tak 1. třída max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
28.6.19 18:12

@Murka 11letý nemá v dámské šatně co dělat
ale mně se nelíbí vůbec se převlékat v šatně i před ženami, měly by být všude takové ty kabinky, kam se člověk schová, každý není exhibionista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
28.6.19 18:13

To si pamatuju, že jsem jako holka šla s tátou a bráchou na bazén, mohla jsem být v první/druhé třídě. Že půjdu do pánské nehrozilo, měla jsem pusu a když jsem neuměla zamknout skříňku, musela jsem poprosit nějakou paní… Alespoň jsem se naučila o sebe postarat už od mala, držet se v 11 u táty, tak se tam už cítím sama trapně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
28.6.19 18:13

Taky uz me to parkrat napadlo, ze budu muset resit… obavam se, ze treba v 6letech (prvnacek) ale ve velkem aquaparku syna do satny, kterou nezna a nikdy v ni nebyl, asi samotneho nepustim… tak 7 ci 8 let by mel snad zvladnout sam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.6.19 18:14

Muj 11ti letej by se mnou do damsky satny ani nesel :mrgreen: :mrgreen: curat jde snad taky na panskej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
28.6.19 18:20

Můj osmiletý syn s námi přes dámskou šatnu i odmítá chodit. Chodí si sám přes pánskou. Už cca rok. Takže ten limit - první třída - je podle mě OK. U nás to přišlo i tak nějak samo ze strany dítěte. Ale teda poprvé jsem měla i trochu strach, aby se tam někde nesekl atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
28.6.19 18:24

U nás máme pánské, dámské a společné, právě pro tyhle „případy“. Je to fajn. Kluk už by to měl v pohodě dát sám, řekla bych tak od 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.19 18:24

Kluka jsem do dámské šatny přestala brát v 6 letech. Pro mě je ta hranice ten nástup do školy. To už by dítě mělo být samostatné.

• Citovat
  • Upravit
21091
28.6.19 18:33

Za mě max první třída. Jinak jsem ráda za bazén, kde jsou skříňky pro všechny a převlékací boxy. Oddělené jsou až sprchy a není třeba to řešit. Sprchu si myslím prvňák zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.6.19 18:36

8 let a nějaký větší koupání nechat na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971
28.6.19 18:36

Od věku, kdy mu důvěřju, že se samo postará nebo poprosí o pomoc. Což u nás byla první třída.
Ale beru rozdíl někde, de to důvěrně zná/ je tam poprvé.
A taky zda jsou to takové ty převlékací kabinky, za tím společné skříňky a pak se jen projde oddělenýma sprchama. Nebo komplet oddělené - najdu skříňku, převléknu se, zamknu ji, zapamatuji si číslo, projdu sprchama, sejdeme se u bazénu. Tam, kdyby to bylo v kombinaci s cizím prostředím, asi bych trochu přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
28.6.19 18:37

Jsem ráda, že tu hranici tady vidíme tak nějak stejně. Měla jsem z toho divnej pocit, skoro puberťák v dámské šatně :D

@Janee19 u nás ani do skříňky nemusí, může se v šatně jen převléknout do plavek, oblečení dát do batohu/tasky a hotovo.
@llida možná by pomohlo vzít sebou jednou nějakého chlapa či staršího kluka z rodiny či přátel, aby mu ukázal co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.6.19 18:38

Hranici povazuji mezi 8-10r., protoze tohle je dost individualni a nejde pausalizovat, ze kazde dite je jine. A vychova ovlivnuje negativne i pozitivne.
Pokud je takhle stare dite ochotne jit do damske satny, tak je stale detinske a neresila bych.
A vedle treba 7r. kluk muze byt vyspelejsi, bude se stydet a dobrovolne do te satny nevkroci.
A tady 10r. muze byt detinsky, vymazleny mazanek mamincin a vubec mu nic nedochazi.
Takovou matku stejne nepredelas.

Příspěvek upraven 28.06.19 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
28.6.19 18:38

No tak ono až by vám syna v šatnách na záchodě znásilnil chlap, jako se to stalo nedávno v aquaparku v Německu, tak byste se tak blbě neptaly. 8o jako co na tobě to jedenáctiletý děcko asi tak vykouka, to fakt nevím. Možná by mi v 11 už taky přišel relativně velkej, ale nechala bych rozhodnutí na matce případně dítěti. A prvňáka teda určitě samotného mezi chlapy nepustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová