Detoxikace pomocí šťáv

Anonymní
3.5.15 17:35

Detoxikace pomocí šťáv

Ahoj slyšela jsem o detoxikaci organismu pomocí domácích ovocných/zeleninových šťáv. Nevíte někdo podrobnosti? Nemůžu to nikde najít. Mělo by se to držet třeba pár dní a dá se tímto způsobem i zhubnout. Nemáte někdo zkušenosti? Bude to asi spočívat v tom, že se pijí jen šťávy, ale zase si nechci odrovnat tělo, tak se radši ptám, díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
3.5.15 23:49

Nechápu anonym, co je na tom intimního…
Ale poradím. Hodně antioxidantů má tmavé ovoce a zelenina. Hodně známé jsou borůvky, ale na ty člověk asi moc nenarazí. Ale třeba červená řepa je taky výborná na detoxikaci a když si ji třeba vyšťavíš s jablíčkem a mrkví, tak je to prý mňamka ;)Sama se na to už nějaký čas chystám. Až budou, tak ostružiny, černý rybír, maliny, jahody… V podstatě vše barevné, ale nejvíc jsem slyšela o borůvkách a té řepě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.15 20:25

Ahoj,
obnovuji diskuzi, máte prosím někdo nějaký odkaz na detoxikační kůru pomocí ovocných a zeleninových šťáv?
Nejdříve třeba na jeden den, pak na více dnů? Myslím tím konkrétní skladbu šťávy, ráno, odpoledne, večer.
Na internetu jsem toho moc nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
9.9.15 20:39

Delala jsem nekolikrat presne podle petr-pavlicek. cz a skvele vysledky. Je tam dano kolik ceho, jak se u toho dal cistit, aby cloveku nebylo zle. Kolik dni, jak pak pokracovat a jak najizdet na bezne jidlo, aby to telo vnitrne neodpalilo, ikdyz to na venek vypada, ze se nic nedelo. Ja jsem v prvni fazi sundala 12kg bordelu z vnitrku tela. Dospely clovek muze mit i 20-40kg bordelu ve vnitrnim ustroji. nemysleno tuky pod povrchem kuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.15 21:00

@ArankaA
8o
Ty jo, děkuji za odkaz :kytka:. No právě, chci nějaký detox pomocí šťáv zkusit ale tak, aby dával hlavu a patu, jelikož tomu vůbec nerozumím a nemám žádné zkušenosti, potřebuji nějaký návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.15 21:11

@ArankaA
Prosím tě a ty jsi u toho pana Pavlíčka byla na nějakém semináři?
Nebo je možné konzultovat pouze přes email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.9.15 21:29
@Anonymní píše:
Ahoj slyšela jsem o detoxikaci organismu pomocí domácích ovocných/zeleninových šťáv. Nevíte někdo podrobnosti? Nemůžu to nikde najít. Mělo by se to držet třeba pár dní a dá se tímto způsobem i zhubnout. Nemáte někdo zkušenosti? Bude to asi spočívat v tom, že se pijí jen šťávy, ale zase si nechci odrovnat tělo, tak se radši ptám, díky :)

Ahoj. Mám doma a super kniha…vše podrobne napsané! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.9.15 21:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
9.9.15 21:46

@Zoei resila jsem to s nim po telefonu. Je dulezite dodrzet postup, protoze muzou i nastat slozitejsi situace a nedoporucuju to nikomu zazit. Jednou jsem byla „za frajerku“, kdyz jsem si rikala pohoda, je to podruhe a telo je čistější a dost me to vytrestalo.
Nemusi se 100× stat nic a znate to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.15 23:09

@Clementia
Děkuji, kouknu se.

@ArankaA
Aha, zkusím ho tedy kontaktovat, díky.

• načítám...
  • Citovat