Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nechápu anonym, co je na tom intimního…
Ale poradím. Hodně antioxidantů má tmavé ovoce a zelenina. Hodně známé jsou borůvky, ale na ty člověk asi moc nenarazí. Ale třeba červená řepa je taky výborná na detoxikaci a když si ji třeba vyšťavíš s jablíčkem a mrkví, tak je to prý mňamka
Sama se na to už nějaký čas chystám. Až budou, tak ostružiny, černý rybír, maliny, jahody… V podstatě vše barevné, ale nejvíc jsem slyšela o borůvkách a té řepě ![]()
Ahoj,
obnovuji diskuzi, máte prosím někdo nějaký odkaz na detoxikační kůru pomocí ovocných a zeleninových šťáv?
Nejdříve třeba na jeden den, pak na více dnů? Myslím tím konkrétní skladbu šťávy, ráno, odpoledne, večer.
Na internetu jsem toho moc nenašla.
Delala jsem nekolikrat presne podle petr-pavlicek. cz a skvele vysledky. Je tam dano kolik ceho, jak se u toho dal cistit, aby cloveku nebylo zle. Kolik dni, jak pak pokracovat a jak najizdet na bezne jidlo, aby to telo vnitrne neodpalilo, ikdyz to na venek vypada, ze se nic nedelo. Ja jsem v prvni fazi sundala 12kg bordelu z vnitrku tela. Dospely clovek muze mit i 20-40kg bordelu ve vnitrnim ustroji. nemysleno tuky pod povrchem kuze ![]()
@ArankaA
![]()
Ty jo, děkuji za odkaz
. No právě, chci nějaký detox pomocí šťáv zkusit ale tak, aby dával hlavu a patu, jelikož tomu vůbec nerozumím a nemám žádné zkušenosti, potřebuji nějaký návod.
@ArankaA
Prosím tě a ty jsi u toho pana Pavlíčka byla na nějakém semináři?
Nebo je možné konzultovat pouze přes email?
@Anonymní píše:
Ahoj slyšela jsem o detoxikaci organismu pomocí domácích ovocných/zeleninových šťáv. Nevíte někdo podrobnosti? Nemůžu to nikde najít. Mělo by se to držet třeba pár dní a dá se tímto způsobem i zhubnout. Nemáte někdo zkušenosti? Bude to asi spočívat v tom, že se pijí jen šťávy, ale zase si nechci odrovnat tělo, tak se radši ptám, díky
Ahoj. Mám doma a super kniha…vše podrobne napsané! ![]()
@Zoei resila jsem to s nim po telefonu. Je dulezite dodrzet postup, protoze muzou i nastat slozitejsi situace a nedoporucuju to nikomu zazit. Jednou jsem byla „za frajerku“, kdyz jsem si rikala pohoda, je to podruhe a telo je čistější a dost me to vytrestalo.
Nemusi se 100× stat nic a znate to ![]()
@Clementia
Děkuji, kouknu se.
@ArankaA
Aha, zkusím ho tedy kontaktovat, díky.
Ahoj slyšela jsem o detoxikaci organismu pomocí domácích ovocných/zeleninových šťáv. Nevíte někdo podrobnosti? Nemůžu to nikde najít. Mělo by se to držet třeba pár dní a dá se tímto způsobem i zhubnout. Nemáte někdo zkušenosti? Bude to asi spočívat v tom, že se pijí jen šťávy, ale zase si nechci odrovnat tělo, tak se radši ptám, díky