Dětské chrániče na kolečkové brusle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské chrániče na kolečkové brusle
Ahoj, potřebovala bych sehnat chrániče na kolečkové brusle pro pětileté dítě a vůbec nevím, dle čeho se orientovat, na co dát pozor, abych nekoupila nějaký nefunkční šunt. Jaké chrániče se vám osvědčili u vašich dětí a podle čeho mám vybírat? Mělo by si je dítě vyzkoušet, nebo se to dá objednat rovnou z netu? Sama nebruslím, takže vůbec netuším. ![]()
A podotázka - chlap by potřeboval brusle vel.50. Našla jsem na netu nějaký za 4700,– což je dost na to, že netuší, jak by ho to bavilo. Nevíte o nějakých tak do 3000,– v téhle velikosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Gina108 ty chrániče je potřeba vyzkoušet v obchodě. Já kupovala na netu pro sebe i pětileťáka a jely oboje zpátky..neseděly nám přes dlaně, což je asi nejdůležitější. Kolena, lokty zhruba sedí dle váhy, ale ty dlaně je fakt potřeba ozkoušet, zápěstí jsou nejrizikovější na polámání, takže i proto. Nefunkčního šuntu bych se až tak nebála.. ta kvalita je myslím hodně srovnatelná. Nakonec jsme dobré koupili ve Sportisimu jakési Powerslide ve vel XXS nebo kolik to bylo, do 25 kil.
Brusle skoro za 5.000 je fakt hodně, to už bych viděla na koupení u člověka, který dost bruslí, ne na někoho, kdo si chce vyzkoušet, jestli ho to bude bavit. A hlavně platí to samé jako s botama..musí na noze dobře sedět.. Noha v nich nesmí být moc těsná, ale ani plavat v patě/achilovce nebo přes nárt/prsty. V klasických sportech mají docela výběr v různých cenových kategoriích, navíc kolikrát slevy, takže za 2-3 tisíce se dá pořídit. Jen nevím jak s těmi velikostmi, jestli je nebo není vel.50 pro ně extrém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit