Dětský psychiatr České Budějovice

28.5.21 09:14

Dětský psychiatr české budejovice

Ahojky chci se zeptat jste tady někdo z Ceských Budějovic co chodí s dítětem k psychiatrovi? Mám tam jid s dcerkou deset let kvůli emoční labilitou je hodně plactiva večer má úzkosti, zajímá mě názor ke komu chodíte paní Baranisova nebere je prynejlepsi a má plno tak máme jid k Novotne a tě se upřímně bojím nemá moc dobře recenze co jsem četla, dcerka má i adhd což s tím problém tolik není je ve čtvrté má samé jedničky tak soustředit se dokáže, máme problém s těma emočnímy výbuchy večer ji bolí břicho furt má obavy ze ji umreme že by to tady bez nás nedala a celkově je teď furt na nás upla u babičky nespí furt je na nás nalepena dřív taková nebyvala. KDO by třeba poradil nějakého dobrého dětského psychiatra třeba i Tábor Písek budu ráda za názory dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kolicek95
28.5.21 09:54

Co Dr. Hrušková?

• Citovat
  • Upravit
28.5.21 12:17
@Kolicek95 píše:
Co Dr. Hrušková?

A máte sní nějaké skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.21 15:24

Oživuje diskusi, potřebuji dobrého dětského psychiatra kdekoliv v jižních Čechách, syn má problémy se zvládáním emocí, poslední dobou má i depresivní stavy, někdy až přecházejí v agresi z beznaděje. Jsem zoufalá už u já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.23 09:56

Mudr. Hrušková

Mudr. Hruškovou ( psychiatrička ČB Nemocnice) vám absolutně nedoporučuji, přístup a zájem pomoc na bodu mrazu a jediné co paní doktorka dokázala, tak napsat do zprávy že rodiče nemají zájem o zdravotní stav dcery, když jsme se jednou nezúčastnili návštěvy s naší 15 letou dcerou, která na sezení přišla jednou sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.24 20:06

@Jaris234 tak my máme opačnou zkušenost. Paní doktorka vždy vyslechne, pomůže…nemůžeme si ztěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.26 12:38

Ze své vlastní zkušenosti nedoporučuji Hruškovou. jsko dětského psychiatra.. Nepříjemný a neempaticky člověk. ktery se nesnaží vyjít vstříc pacientovi, konkrétně mé dceři s další návštěvou. Jednou nám vypadlo datum návštěvy. omluvila jsem nás. Odezva této osoby…návštěva po půl roce. Nyní jsem dceru omluvila 3 dny před návštěvou u Hruškové, že dcera má školní expedici, zda by ji zaslala léky. ktete užívá a naplánovala ji novou návštěvu. Jeji odpověď. pokud nepřijede na schůzku, nic ji nepošle, stála si na svém. Leky nakonec poslala a další návštěvu zase za půl roku. Rovnou jsem ji oznámila, že si na ni budu stěžovat, toto není přístup dětského lékaře. navic psychiatra.je to oblast. kde citlivost a empatie má být namístě, ona je nemá, a na tom trvám. nedopuručuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty