Dětský zubař Pardubice, Hradec a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětský zubař Pardubice, Hradec a okolí
Ahoj, sháním dobrého zubaře, který to umí i s hůře zvladatelnými dětmi. Máme starého zubaře, dceři se uštípla stolička, bohužel se bála a ucukávala mu, tak na ni začal křičet, no holka se začala úplně klepat, ani jí to neočistil jen ofouknul a zamáznul provizorně a že je na to starej ať si najdeme jinýho zubaře. Tak sháním nějakého, který umí dítě uklidnit. Podotýkám že dcera nevyváděla a jen co poprvé ucukla tak už začal doktor nadávat. Kdyby jí třeba říkal co jde dělat co bere do ruky a na co to je, tak si myslím, že by i držela. Teď se bojím aby ještě neměla blok jak na ni začal řvát. Znáte nějakého dobrého doktora co nabírá v Pardubicích, Hradci a okolí a umí to s dětmi? Dcerce je pět let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Nechci strasit, ale tady volni zubari uz nejsou. Natoz jeste hledat
s kriteriem mlady a trpelivy k detem (chapu, ze to tak chcete). Moje dite
vzala zubarka Andrejsova, ale jen proto, ze tam chodim i ja a moje mamka.
Bohuzel je skoro nemozne najit zubare jakehokoliv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mladou a trpělivou zubařku mám v Medikap, ale myslím, že jsou totálně
plní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hradec Králové, EUC klinika, Lucie Petrová. Je to přímo dětská zubařka. Milá, k dětem trpělivá. Odbornost neumím posoudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem stejný problém se synem a starou zubařkou. Obvolala jsem všechny dětské zubaře i v Praze a všude plno. Nakonec chodím se synem do 2H dent v Pardubicích. Přístup úžasný a syn se teď k zubaři těší. Jen ty ceny..je to soukromá klinika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dětská anatomická inkontinence
- Kamarádka - Sázava a blízké okolí
- Dospělý neplavec Pardubice a okolí kurz
- Dětská herna/hlídání v Plzni
- Gastroenterologie dětská Olomouc
- Hotel s dětskou animací /dětským klubem
- Doporučení na zubaře v Praze (bez pojišťovny)
- Praha 4 dětský koutek