Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.8.12 06:34
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařit :D né vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci :)

Velká gratulace! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.8.12 06:35

Dnes budu dělat „Eshtiny paprikové kotlety“ ;), nepeču, přivezli jsme si od tchýně švestkový koláč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.8.12 07:49

My dnes jen zelňačku s klobáskou a zakysanou smetanou :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17947
5.8.12 07:51

Vývar, smetanová křenová omáčka s vejcem a bramborem a kefírová buchta se šlehačkou a broskví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.8.12 07:56
@lenulina1979 píše:
Malej se narodil 18.7 jmenuje se Sebastian Pavel a s manželem se do toho docela dobře dostáváme sice už máme oba děti ale taky velké tak začínáme jako kdyby nanovo a já čím jsem starší tím větší mám o malého strach a taky je to znát… jinak fotky mám diskusi Porod koncem června, začátkem července a jinak to zvládáme a sem tam mám čas i něco uvcařit :D né vařím pořád, sem tam pochová tchýně sem tam manžel, a všichni jsme s malýho unešeni i sourozenci :)

Leni velikánská gratulace :kytka:, neboj do toho se dostanete :pankac: a s tím strachem je to úplně normální :hug:
mmch nádherné jméno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.8.12 07:57

Veprova panenka v bramboraku, zeleninovy salat s kysanou smetanou a vecer jsem upekla kefirovou buchtu s cokoladovou polevou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.8.12 08:07

Dnes na oběd pro malou, to co včera a co my zatím nevím (mrazák vymetenej :lol: )
ALE včera na večeři byla pizza od Lenuliny (z mrazáku) a byla ještě lepší, než z čerstvého těsta, a mám v lednici ještě kus těsta, tak možná ta pizza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
5.8.12 08:09

Kačena, zelí, knedlík a domácí bramborový knedlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 08:35
@KPKristy píše:
Dnes budu dělat „Eshtiny paprikové kotlety“ ;), nepeču, přivezli jsme si od tchýně švestkový koláč…
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 08:36
@veveruskaa píše:
Dnes na oběd pro malou, to co včera a co my zatím nevím (mrazák vymetenej :lol: )
ALE včera na večeři byla pizza od Lenuliny (z mrazáku) a byla ještě lepší, než z čerstvého těsta, a mám v lednici ještě kus těsta, tak možná ta pizza :think:

to těsto jsi tam dala nevykynuté nebo nakynuté? zmrazla jsi ho hned po udělání nebo až po tom dni v lednici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 08:38

@lenulina1979 Velikánská gratulace k miminku :kytka: vybrali jste krásné jméno :potlesk: je ještě hodně čerstvej, za chvíli se zajedete a bude to už úplně dokonalý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 08:47

Dnes budou gnocchi a nějaká omajda :nevim:
gnocchi jsem koupila v Lidlu, nechce se mi dnes moc s ničím patlat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.8.12 08:54

@eshta, taky mám doma v zásobě pár balíčků kupovaných gnocchi, když už nevím, co bych uvařila. A s těma se mi zrovna taky nechce patlat.

Zjistila jsem, že nemám mlíko, takže ke kotletám dneska budou jen brambory místo kaše :|. Do krámu už nestíhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.8.12 09:14

Segedýn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 09:22

Když jsme u těch gnocchi, hodíte sem recept jak je děláte doma?
Já recept mám, ale třeba má někdo lepčejší ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny