Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
11.8.12 14:31
@Antosek píše:
Snažím se dát dolů pár kil. Neznáte dobré recepty? :kytka:

kuchyni se vyhýbat obloukem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
11.8.12 14:32
@saracenka píše:
já potřebuju za 14dní,25kg :P

projímadlo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
11.8.12 16:08

@levmah28 @sophinka :mrgreen: jo dík. To jsou super rady ;)

• Citovat
  • Upravit
saracenka
11.8.12 16:18
@sophinka píše:

jsi hodná :mrgreen: já to vidim na řezníka a ostrý nůž

• Citovat
  • Upravit
23033
11.8.12 16:39
@sophinka píše:
@saracenka píše:
já potřebuju za 14dní,25kg :P

ja potrebuju 100kg za tyden:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.8.12 16:40

Vstříc novým zítřkům:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
11.8.12 16:59

My měli v restauraci hotovku - vepřová kýta se zelím a knedlíkem :lol: Zítra uvařím hovězí ptáčky a k tomu rýži. A ještě udělám květák, at se mi nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.12 18:26

Já potřebuju zhubnout sedm kilo nejlépe hned…

Jdu zadělat na pizzu a bude zítra nebo pozítří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.8.12 18:33

My dneska k obědu makrelu s pečivem. Zítra jdeme ke starouškům na oběd a bude grilovaný pstruh s nějákým slátkem. :)
Aby sme nejeli s prázdnou, tak sem upekla osvěžující stacciatelu- tu bych si dala už teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.8.12 18:39

Tak já taky chci 10 kg dolů… ale stále věřím na zázraky a doufám už tři roky že zhubnu i přes hory jídla které sním, jako vždy před tím :mrgreen: no…pomalu si začínám připouštět, že tentokrát to tak jednoduché asi nebude :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
11.8.12 18:41

Tak tři koule na pizzu jsou v lednici a prosím zkušené o radu - až zítra to těsto vyndám, rovnou ho válím na placku nebo ještě prohnětu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.8.12 20:03

Dnes u tchyne vajecnou omeletu se salamem a k tomu brambory.mela to dobry, takovy nadejchany, prislo me to k chuti :) A zakusek byl dortik s parizskym maslovym kremem-mnamka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
11.8.12 21:07
@KPKristy píše:
Tak tři koule na pizzu jsou v lednici a prosím zkušené o radu - až zítra to těsto vyndám, rovnou ho válím na placku nebo ještě prohnětu??

zítra vyndat, nechat odpočinout při pokojové teplotě a můžeš vyválet, doporučuju posadit do většího množství hl. mouky, pomoučit a válet, do lednice dávat omatlané olivovým olejem a obalené sáčkem, ale navolno, ono je to trochu jak hrnečku vař :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.8.12 21:22

Rada bych si konecne ohrala ten obed :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.12 21:26
@veveruskaa píše:
zítra vyndat, nechat odpočinout při pokojové teplotě a můžeš vyválet, doporučuju posadit do většího množství hl. mouky, pomoučit a válet, do lednice dávat omatlané olivovým olejem a obalené sáčkem, ale navolno, ono je to trochu jak hrnečku vař :mrgreen:

Díky, díky!!
chodím těsto sledovat a docela mi kuličky rostou. Zítra budou megakoule, co? Už se na pizzu těším. Jedeme k našim, tak těsto vezmu s sebou, snad se mi to povede 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny