Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
29.8.12 08:33

Já mám dneska havaj - v hrnci kulajda, v druhém čočka, na talíři mi přítel nechal palačinky, takže snídaně je jasná :palec:
Prosím vás, kdo děláte palačinky naslano? Chutnají vám? Je je miluju nasladko s různými příchutěmi, či vyskládané do kominku s několika druhy marmelád.
Ale přítel je jí naslano, včera je tak udělal, s masem a zeleninou a fůůůůůj, ty byly hnusný :poblion: Prostě mi tahle varianta nejede.

• Citovat
  • Upravit
9994
29.8.12 08:36

@Amber_1977 Mě taky ne. Ještě tak jako celestýnské nudle v polévce, ale taky žádný šlágr… Nejradši mám zapečené palačinky se smetanovo ořechovou náplní. To je bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 08:37

@Amber_1977 děláme jen palačinky se špenátem posypaný sýrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
29.8.12 08:44

Dneska na to kašlu, koupila jsem už hotový smažený květák (mražený),hranolky, tatarku, to udělám příteli, až dojde z práce a my jdem s mamkou a malou dneska na pizzu. Mám v poledne velký UTZ, tak to potom chceme trošku oslavit a udělat si hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 08:49

@Paoloska No vidíš.. Zapéct je nasladko - to mě ještě nikdy netrklo :zed: Bezva nápad, až seženu ořechy, vzpomenu si a přítel se po.. :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.8.12 08:51
@eshta píše:
@Amber_1977 děláme jen palačinky se špenátem posypaný sýrem

Tak, kdybych umírala hlady a nic jiného doma nebylo, tak do toho kousnu.. Ale mít doma špenát a dobrý sýr, dělám rizoto..
Prostě ty palačinky mají takový dobrý těstíčko, který se hodí ke sladkému, že míchat je se slanou chutí je pro mě jako, když si někdo maže hořčici na loupáka :roll:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.8.12 08:53
@Lucajdice79 píše:
Mám v poledne velký UTZ, tak to potom chceme trošku oslavit a udělat si hezký den ;)

Jééé, a v kolikátém jsi? :dance: :dance: :dance:
Jak už mám mimi a jsem ve skupině s holkama, co rodily v podobném termínu, tak mě vždycky překvapí, že je tu ještě někdo těhotný :oops: :) Přitom jsem sama v pátém měsíci a UTZ mě čeká koncem příštího týdne :lol:

• Citovat
  • Upravit
2218
29.8.12 08:58

@Amber_1977 :lol: jsem ve 21.týdnu, takže taky 5.měsíc ;) termín 13.1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 09:14

@Lucajdice79 Já mám termín 3. 1. 2013, tak to jsme se dobře potkaly :lol:

• Citovat
  • Upravit
746
29.8.12 09:17

Smažená jatra a bramborova kase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 09:17
@Amber_1977 píše:
Tak, kdybych umírala hlady a nic jiného doma nebylo, tak do toho kousnu.. Ale mít doma špenát a dobrý sýr, dělám rizoto..
Prostě ty palačinky mají takový dobrý těstíčko, který se hodí ke sladkému, že míchat je se slanou chutí je pro mě jako, když si někdo maže hořčici na loupáka :roll:

ona to dělá spíš mamka, je to jídlo mého dětství :lol: ale chutná mi to ;)
a jak děláš špenátové rizoto?

Jinak vám to těhotenství holky fakt závidím, mě kontroly, bříško a vše kolem hrozně bavilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
29.8.12 09:21

Já dělám palačinky většinou na sladko, ale jednou za čas i na slano- plním je nivou a brokolicí - mňam.
Jinak mám tam vytáhnuté kuřecí prsa, a teda fakt nevím co z nich dneska vytvořím :zed:, nejstarší by chtěla 100% řízky, už jsem je strašně dlouho nedělala, tak jí asi přání splním :think:

A těhotenství to máte krásné holky, já už jsem plánovaně skončila, 3 ději je u nás dost. A víte už co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 09:27

Když jsem byla malá, tak mamka dělala takovej špenátovej dort :lol: udělala spoustu palačinek a pak je na sebe vrstvila a mezi ně vždy mázla trochu špenátu. Pak to nakrájela na čtvrtiny a jedli jsem to lžicí jako dortík :mrgreen: hrozně nám to chutnalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
29.8.12 09:30

@eshta to vypadá náhodou dobře, tohle by se dalo zkusit i s plackama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
29.8.12 09:30

Tak takový palačinky na slano s houbama, to je mňamka :D já mám v plánu udělat ty špenatový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny