Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky hrozně se bojím o mimi. dneska jsem si při vaření špaget opařila prst. samozřejmě jsem si ho hned reflexivně dala pod studenou vodu, ale byla tekoucí, ne odstátá a tak se bojím,jestli se k mimču nemohl dostat nějakej ten chlór z vody, přes tu spáleninu. co myslíte? a co by se mu nejhůř mohlo stát?
@tetes hele a kdo rodil ty nebo manža
?
Jestli on raději se ho zeptej jestli ti byl věrný ![]()
@PjckjsANEBjája představ si smrad chloru…
Jo přesně ten hnusný snrad… no jestli jsi té vody použila moc
od narození bude prcek smrdět za chlorem,ale má to výhodu nemusí používat deodorant ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
oči modrozelené, 102kg a kosa jak blázen, i když jasnotěhotná určitě jsi. ducha nevidím, nepřidala jsi fotku, ale já bych se ráda zeptala, jestli vidíte druhou čáru nebo ducha na mojím obrázku, bojím se, abych nebyla ještě jednou těhotná. jak by se to dělalo, když by byly šest měsíců od sebe?
by musel jeden počkat vevnitř dalšího půl roku a to bych fakt nechtěla, bála bych se, že pak bude alergický na mufloní srst
http://nd04.jxs.cz/…154050_u.jpg
Nemůže čekat vevnitř! Musíš ho nosit v kapse!!! Alergie na muflonní srst je fakt prevít ![]()
(Díky za rozesmátý večer
)
@MegK píše:
@PjckjsANEBjája představ si smrad chloru…
Jo přesně ten hnusný snrad… no jestli jsi té vody použila moc
od narození bude prcek smrdět za chlorem,ale má to výhodu nemusí používat deodorant
jé tak to jsem hned klidnější, někde jsem četla něco o možném nárůstu třetí nohy, tak jsem se bála, že by nás taková chyba stála tisíce za další botičky…a to ani nevím, jestli se někde dá koupit jen jedna botička nebo bysme museli vždycky kupovat rovnou dva páry ![]()
@PjckjsANEBjája musela by jis kupovat dva páry ![]()
A to se pěkně prodraží ![]()
ale jestli to bude kluk tak stejně bude mít 3 nohy
![]()
@PjckjsANEBjája tak to můžeš být ráda,že na tu třetí nebude potřebovat botu ![]()
(časem jen pláštěnku a tu si bude kupovat on
)
@PjckjsANEBjája píše:
holky hrozně se bojím o mimi. dneska jsem si při vaření špaget opařila prst. samozřejmě jsem si ho hned reflexivně dala pod studenou vodu, ale byla tekoucí, ne odstátá a tak se bojím,jestli se k mimču nemohl dostat nějakej ten chlór z vody, přes tu spáleninu. co myslíte? a co by se mu nejhůř mohlo stát?
Ty jo,to není žádná sranda,co když se pak mimísek bude bát vody až se narodí.
Jela bych na pohotovost a zítra určitě k nějakému prenatálnímu psychologovi. ![]()
@MegK píše:
@tetes hele a kdo rodil ty nebo manža?
Jestli on raději se ho zeptej jestli ti byl věrný
No,jedno jsem rodila já a druhé manže,proto máme dvojčata,domluvili jsme se na tom už,když jsme se seznámili.
Právě si nejsem jistá,on byl v tom těhulkování hrozně nadrženej,tak právě nevím.
Myslíte,že je možné,že kdyby mi byl nevěrný,tak se třeba v pátém měsíci mimískovi změnili oči podle té,co s ní obcoval?
@MegK no nechval dne před večerem, co my víme, jaká se bude za 15 let používat antikoncepce? ![]()
@MegK píše:
@PjckjsANEBjája tak to můžeš být ráda,že na tu třetí nebude potřebovat botu
(časem jen pláštěnku a tu si bude kupovat on)
Pláštěnku,jo? Ty jo,menší než vel. 92 jsem nesehnala,to máš doma asi pěkné samce ![]()
@tetes hele má tvůj drahý kolegyně raději se mrkni aj na sousedky a pošťačky
?
Jestli jo koukej jim na barvu očí,jak se shodne s jední s vašich prcků je to jasné ![]()
@PjckjsANEBjája no to už bude jen nějaký čip ![]()
A když půjde na věc bude se muset zapnout na bodu Q,
ale jestli bude zahrabaný jak bod G většina ho ani nenajde ![]()
@eVerča píše:
Můj synek hned porodu plakal. Můžou to být zuby?![]()
![]()
Upřímně při pohledu na dnešní svět bych taky řvala ![]()