Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice 😑 😑 😑 😑 😑 😑 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😣 😣 😣věděla jsem že to nepomůže 🙄
@Bara Cesnekova takže ty si se včera vyspala s kamarádem a jsi od VCERA těhotná? Stihla si to říct rodině nejen své, ale i jeho… Ráno si psala, že už tě na potrat neposílal, ale opakuji otěhotněla si včera??
@free333 píše:
Pokud netrollíš, tak běž do lékárny pro pilulku „po“, jinak to zní opravdu poněkud trollovitě…
Je to troll, psala o potratu už včera. Že ji k tomu kamarád nutí.
@Bara Cesnekova píše:
@Šmoulice 😑 😑 😑 😑 😑 😑 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😣 😣 😣věděla jsem že to nepomůže 🙄
Pod se projit :p ja jim tu pak napisu, ze nekecas
![]()
@Pidulka1991 ano,máma mi dala facku. Taťka se to snaží nějak vyřešit ale…marně. Sestry taky pomáhají. Máma mě ale vykopla z domu a Honzíkova máma(mého kamaráda)nabídla ze můžu u nich zůstat. Ano jsem od včera „v tom“ ![]()
@Bara Cesnekova píše: @MayhemDevil???
@Bara Cesnekova píše: @MayhemDevil???
Mno, ze Ti ti divni lide neveri. Nechapu proc. Je preci nprmalni, ze se s nekym vyspis a vis, ze jsi tehotna behem par hodin.
ja jsem taky z HK tak se projdem a ja tvoji pohadku potvrdim ![]()
@Bara Cesnekova píše:
@cecetka vím. Včera jsem měla narozky a stalo se to omylem. Vyspali jsme se spolu
Coze?? Stalo se to vcera, a uz si tehohna!?? A jeste omylem. Delas si z nas p@del?
@Bara Cesnekova píše:
@Pidulka1991 ano,máma mi dala facku. Taťka se to snaží nějak vyřešit ale…marně. Sestry taky pomáhají. Máma mě ale vykopla z domu a Honzíkova máma(mého kamaráda)nabídla ze můžu u nich zůstat. Ano jsem od včera „v tom“
Ty jo, ty si vazne uhozena a tvoje rodina taky, tohle neni mozny
vedes v debilite snad ve vsem tady ![]()
@MayhemDevil píše:
Mno, ze Ti ti divni lide neveri. Nechapu proc. Je preci nprmalni, ze se s nekym vyspis a vis, ze jsi tehotna behem par hodin.ja jsem taky z HK tak se projdem a ja tvoji pohadku potvrdim
Jdu taky
![]()
@arinecka píše:
Coze?? Stalo se to vcera, a uz si tehohna!?? A jeste omylem. Delas si z nas p@del?
Nejen, že to ví. Už to stihla s tím kamarádem probrat a on ji nutí k potratu. I to trolleni dřív bývalo inteligentnější.
@vokishka píše:
Nejen, že to ví. Už to stihla s tím kamarádem probrat a on ji nutí k potratu. I to trolleni dřív bývalo inteligentnější.
I s rodinama
uz aby bylo po prazdninch ![]()