Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruna000 a jeste doporucuji diskusi " o KOCARKOVANI na hostivarske prehrade"
Mozna tam dojde i na mimisky..
@Sanlitun píše:
@Teruna000 a jeste doporucuji diskusi " o KOCARKOVANI na hostivarske prehrade"Mozna tam dojde i na mimisky..
To už bych dneska asi nedala…
@Sibyla0 píše:
Dneska jsou nějaké erupce? To je zase jedna perla za druhou..
ne, ve školách dávali ředitelské volno ![]()
@Sanlitun píše:
@Teruna000 a jeste doporucuji diskusi " o KOCARKOVANI na hostivarske prehrade"Mozna tam dojde i na mimisky..
dík ty tip
@Sanlitun náhodou, já tam taky chodím
ale teda jenom nevím, jak bych jezdila s kočárkem v přehradě
ale je pravda, že nekočárkuju, ale chodím na procházky s kočárkem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…
Když po něm nic nechceš, tak mu nevolej
.
Počkej až zavolá sám, budu držet palce aby jsi se někdy dočkala
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…
Hele, já bych počkala, až se ozve on. Počítám, že se bude chtít s tebou časem zase pobavit, tak vyčkej jeho telefonátu nebo sms.
A proč jsi mu hned neřekla o těhotenství? proč až měsíc po narození miminka? ![]()
Asi mas dost penez a nepotrebujes alimenty, klobouk dolu
. Kazdopadne veta „mam s nim dite, ale nic po nem nechci“ je podle mne ta nejvetsi kravina na svete, za ty nasetrene alimenty mohl mit syn v osmnacti krasne stavebko.
@martina.se píše:
proč jsi mu to říkala? nechápukdyž už takový podraz, tak jsi to měla tutlat, hotovo.
Zatloukat zatloukat zatloukat