Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den holky snažíme se s manželem o miminko od října jo není to moc ale pokazdne to dostanu… no pri milostných hrátkách mi tak najednou manžel říká ze jak mi prsa zuzla
nebo jak bych to rekla tak ze citi ze tam neco teče no tak jak jsem se tak sprchovala tak jsem jemně zmackla a opravdu je to takové divné jako kdyby průhledné az do žlutá
nevim proc ale mam pocit jakoby to byla příčina ze nemůžu otěhotnět jinak mam maleho toho jsem kojila 17 měsíců a už nekojim dlouho od rijna 2014…
@petjir mlezivo......zavolat dr. a ona vezme krev a zjistí hladinu hormonů…
Může to být vysoký prolaktin…
Mne po zmacknuti trochu vyteklo z prsou az do dalsiho tehotenstvi. Nekojila jsem uz 2,5 roku.
No těhotná rekla bych ze ne kdyz mam MS a mam silenou krec jo ale ted týden před MS jsem mela divné chutě no
… no asi teda budu muset zajít za tim doktorem
Když jsi už kojila, tak je normální, že i měsíce, i roky po tom se dá vymáčknout pár kapek.
@slavuska1 takže myslite ze je to tím ze jsem uz kojila? Ja nevím jako kdyby mi manžel jak je mel v puse ze neco tam je tak to nevím jak jsem byla pak ve sprse tak jsem zkoušela zmáčknout a teklo jak s jednoho tak s druheho a s toho druheho kapku vic…