Divná tekutina z prsou

14
24.1.17 09:13

Divná tekutina z prsou ???

Dobry den holky snažíme se s manželem o miminko od října jo není to moc ale pokazdne to dostanu… no pri milostných hrátkách mi tak najednou manžel říká ze jak mi prsa zuzla :D nebo jak bych to rekla tak ze citi ze tam neco teče no tak jak jsem se tak sprchovala tak jsem jemně zmackla a opravdu je to takové divné jako kdyby průhledné az do žlutá :( nevim proc ale mam pocit jakoby to byla příčina ze nemůžu otěhotnět jinak mam maleho toho jsem kojila 17 měsíců a už nekojim dlouho od rijna 2014…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65369
24.1.17 09:30

@petjir mlezivo......zavolat dr. a ona vezme krev a zjistí hladinu hormonů…
Může to být vysoký prolaktin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.1.17 09:34

Mne po zmacknuti trochu vyteklo z prsou az do dalsiho tehotenstvi. Nekojila jsem uz 2,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
14
24.1.17 09:44

No těhotná rekla bych ze ne kdyz mam MS a mam silenou krec jo ale ted týden před MS jsem mela divné chutě no :)… no asi teda budu muset zajít za tim doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.17 09:46

Když jsi už kojila, tak je normální, že i měsíce, i roky po tom se dá vymáčknout pár kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.17 09:51

@slavuska1 takže myslite ze je to tím ze jsem uz kojila? Ja nevím jako kdyby mi manžel jak je mel v puse ze neco tam je tak to nevím jak jsem byla pak ve sprse tak jsem zkoušela zmáčknout a teklo jak s jednoho tak s druheho a s toho druheho kapku vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí