Dnes je APRÍL.. jak nachytat své blízké?

625
1.4.14 08:33

Dnes je APRÍL.. jak nachytat své blízké?

Krásný aprílový den, mám manžela v práci a přemýšlím jak ho napálit.. ale nic moc mě nenapadá.. hledala jsem něco na netu, ale nic moc.. Máte nějaké peprné tipy na fórek? nebo třeba nějaký příbě k zasmání? piště… :lol:

Příspěvek upraven 03.04.18 v 16:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.4.14 08:34

@Andy.0 :mrgreen: :lol: nemám, na chlapa to radši nezkouším, aby neměl infarkt :mrgreen: :lol: jen ráno na dítko - tak si jdi lehnout, dneska zrušili školu :mrgreen: taková rozzářená očíčka měl.. a houby z toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.4.14 08:36

@martina.se Chudák… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.4.14 08:38
@lovesmile píše:
@martina.se Chudák… :lol: :lol: :lol:

on mi to vrátí, nebojim se, že ne.. Apríl je jeho nejoblíbenější den, to i na vánoce se těší míň :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.4.14 08:39

Já udělala takovej trapnej hororovej, chlap pořád nevyměnil čas na hodinách v kuchyni a já šla ve 3 ráno na wc a jak jsem přišla zpátky do postele, tak jsem se ho zeptala, jestli to vyměnil, že už je tam správný čas. On že ne, pak jsme usnuli a ráno jsem se ptala znovu a zahrála to jak v hororu, že kdo to jako udělal a pak jsem se ho zeptala, jestli ví, že byl vypadenej klíč u dveří. No moc se nesmál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.4.14 08:39

@martina.se teda matko, styd se, takové fóry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
1.4.14 08:40

Já min.rok volala do práce přítelovi, že jsem dala prát a z pračky se valí samá pěna a voda a nejde to zastavit, že jsme vytopený… :D Malém dostal infarkt!…Jenže druhý den jsem šla opravdu prát a pračka nefungovala, museli jsme koupit novou…Takže už na Apríla nic raději nevymýšlim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.4.14 08:41

Navlhčila jsem nitky a přitiskla je na tv obrazovku a běžela jsem za přítelem že je prasklá. Mohl se pos.at. A mamce jsem volala že když přítel zajížděl s autem do vrat, vrata se mu zavřel, v té tmě to nezaregistroval a auto komplet odřel (je to moje auto funglovka) no a to se moc nepovedlo protože začala brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.4.14 08:41

@martina.se
No já potřebuji napálit manžela, pač on si ze mě dělá srandu celoročně, tak chci toho trochu využít a dneska mu to oplatit.. ale nic moc mě nenapadá a moje děťátko ještě apríl nevnímá, Ondráškovi je 10měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.4.14 08:43

@N.bříško To s těmi nitkami je dobrý! :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183

Ráno jsem napálila syna. Je nemocnej, ale už mu nic moc není /měl chřípku/.
Tak mu ráno říkám, dělej vstávej, jdeš do školy. Začal chudák hned kašlat a smrkat, že to ještě není ono.
Tak jsem se začla smát, že Apríl. Jde až ve čtvrtek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@ivana-domca píše:
@martina.se teda matko, styd se, takové fóry :mrgreen: :mrgreen:
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.4.14 08:44

A jak napalit kolegy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.4.14 08:44

@Andy.0 :mrgreen: jak to tak čtu, tak bych se inspirovala těma nitkama.. to by se můj taky zvencnul :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.4.14 08:45

@martina.se taky se mi ty nitky moc líbí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie