Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta mladá to měla na muj vkus moc rajčatové. dominovali u předkrmu i polévky…nadruhou stranu asi se ji hodne povedl dezert…pondeli a utery jsem nevidela tak tezko rict kdo si vyhru zaslouzil…a kdyz vyhraji 2 tak dostane kazdá 50 000?? nebo 25 000???
Holky, to co bylo?
Já měla problém se vůbec na ten páteční díl dívat, jak mi byla čtvrteční účastnice proti srsti. To byl výstup labilního člověka. Dobrá perla byla, když tvrdila, že ona není takový člověk, aby si udělala ostudu, kdyby ochutnala polévku a pozvracela by se do talíře. Myslím, že kdyby se pozvracela, udělala by 100× lépe, než dělat takové vyděračské výstupy. A to, že ji úterní hostitelka neobjala, když šla zpět ubrečená do toho pokoje. Já bych neobjala cizí ženskou ![]()
Tak se těším na nováčky, Sleduji to asi měsíc. Nejdřív z donucení, ale začínám tomu propadat
Tak ta Lída mi teda vadí ten její pes se asi moc dobře něměl!!
když říkala"měla jsem 10 fenku, ale naštěstí zdechla"
![]()
@Dana30 píše:
když říkala"měla jsem 10 fenku, ale naštěstí zdechla"![]()
![]()
Paní je od pohledu dosti nesympatická a taky mi přijde jako rypna, no a s tím psem to zabila totálně ![]()
@Ale85 píše:
Paní je od pohledu dosti nesympatická a taky mi přijde jako rypna, no a s tím psem to zabila totálně
Přesně ani nic nedojedla.
Ovsem ten dnesni brouk Pytlik, to je dilo
ale ma kraaaaaaasnou kuchyn, fakt, ze ano ![]()
Poprvé v životě uvažuju o výměně manžela
U nás se to zaseklo u vaječiny
@Zuziky píše:
Ovsem ten dnesni brouk Pytlik, to je diloale ma kraaaaaaasnou kuchyn, fakt, ze ano
Náhodou, mě se to líbilo, šikovný chlapec
Ale se. e mě ta stará baba!!
Mne sel ten clovek straslive na nervy, xkrat zduraznova FRANCOUZSKA cibulacka, xkrat ARGENTINSKE hovezi, uaaa, neco na me
jo, Wellington miluju, delam ho cas od casu…ale bez tech kecu
nicmene ta rypalistka, ze ona dela lite kolace, takze nic ostatniho nemusi, to je taky dilo ![]()
Podle mně měl dobré menu přišlo mi lepší, jak včera. Ta Lída je na odstřel.
@Dana30 píše:
když říkala"měla jsem 10 fenku, ale naštěstí zdechla"![]()
![]()
Tento tyden bude hodne zajimavy
. Ony se snad na konci musely domluvit, kdyz vsechny rekly prumerny vecer…