Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám na film a opět se opakuje scéna :
Přijdou rozvášnění domů, chvíli řádí v posteli a ona pak řekne, že musí jít do koupelny…než se vrátí, on vytuhne…
Také chodíte před sexem do koupelny ? myslím to tak, že přerušíte rozjetou akci a pak odejdete ?? ![]()
Nepripada v uvahu, myslim, ze by to dopadlo presne jako v tom filmu ![]()
Jo taky a když mezitím jeden z nás vytuhne, tak je pak netaktně probuzen ![]()
@Lynette píše:
Jo taky a když mezitím jeden z nás vytuhne, tak je pak netaktně probuzen
…a netaktni probuzeni taky nepripada v uvahu ![]()
Takze bud bude sex, nebo bude clovek umytej, no to je dilema ![]()
No v životě by mě nenapadlo,jsem hrozně v tomto čistotná,abych si začla něco bez umytí předem
…ano.takže se stalo že moje polovička byla nahnána na očistu předemnou a než jsem se umyla já tak už chrápal
![]()
@Kacise píše: …a netaktni probuzeni taky nepripada v uvahu
Takze bud bude sex, nebo bude clovek umytej, no to je dilema
Tak tak…já už ho neporbudím a když tak už vím,že nic nebude
…takže rada.6ena musí na očistu první a počkat na muže,než se odsmradí ![]()
Kdo je připraven, není překvapen. Když dopředu vím, že budu mít nějaké setkání s mužem, raději se okoupat předem než přerušovat vášně. Vždy se to může zvrtnout.
![]()
@Tereza1986 Taky bych kolikrat zasla, ale pry to neni zrovna sexy… Damy, nemame to lehke ![]()
@Kacise píše:
@Tereza1986 Taky bych kolikrat zasla, ale pry to neni zrovna sexy… Damy, nemame to lehke
100% to není sexy
Co nadělám no
.
@Tereza1986 píše:…ale s plným močákem to taky není ono…to je fakt
100% to není sexyCo nadělám no
.
kdysi dávno, když jsem byla ještě hodně, hodně blbá
jsem na ten záchod před sexem nešla (že to není sexy) … a v životě jsem se tak nebála že se počůrám! Přítel se zapoměl a nevěděl kdy skončit (nebo mi to aspoň tak připadalo) a jen co skončil jsem vystřelila na záchod … fakt nádherná dohra
![]()
@Lenka512 píše:
Koukám na film a opět se opakuje scéna :Přijdou rozvášnění domů, chvíli řádí v posteli a ona pak řekne, že musí jít do koupelny…než se vrátí, on vytuhne…
Také chodíte před sexem do koupelny ? myslím to tak, že přerušíte rozjetou akci a pak odejdete ??
Ja nevim, at uz je to ve filmu, nebo ve skutecnosti, pokud za tu chvilku vytuhne, tak to rozvasneni asi nebylo nic moc ![]()