Dobrovolná obřízka. Bude se líbit ženám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
25.6.19 14:44

Co bychom měli říci my. Jedna účastnice tu po pravdě napsala: „Nám to také nevoní po fialkách“. Navíc, když na to přijde, tak mohu praktikovat skinbacking. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
25.6.19 14:47
@gin 124 píše:
Co bychom měli říci my. Jedna účastnice tu po pravdě napsala: „Nám to také nevoní po fialkách“. Navíc, když na to přijde, tak mohu praktikovat skinbacking. :jazyk:

Neodolám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
26.6.19 09:13
@martin12345678910 píše:
Já můžu porovnat sex s i bez předkožky. Předtím jsem to při erekci nepřetáhnul, takže o nějaké dráždění předkožky a žaludu nemohla být řeč. Myslíte že bych nic necítil? Ne, cítil jsem vsechno. Jestli jsem o něco ochuzen nevím, pro mě to je lepsí teď. Ten nástroj prostě neodumře jen kvuli chybějící předkožce, jak si asi myslíte.

Tento příspěvek mě unikl.

Vím o případu, píše na naše německé stránky postižených obřízkou pod nickem Urolüge, který měl to samé, jenže po obřízce, kterou mu provedli v jeho čtyřiadvaceti letech před sedmnácti lety už nikdy neprožil orgasmus. Jedná se sice o vyjímečný případ ale stává se to. Většinou se potíže projeví až po pár letech. Relativní fimóza se dá vyřešit zpravidla bez zmrzačující amputace předkožky - obřízky. Jenže to u nás doktoři buďto nevědí nebo vědí ale jak napsal účastník našeho fóra Alfréd, když vidí takovýto případ, tak jim zasvítí oči protože hned vidí body a na základě bodů prachy v kešeni a řeknou si, když to rychle neshrábnu já, tak to může shrábnout jiný. Webmastr jednoho českého fóra, který naštěstí víc oč běží, napsal, že takoví doktoři patří ke zvláštnímu živočišnému druhu, který se nazývá hraboš bodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí