Maté zkušenosti s bulkama v třísle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobrý den prosím má zkušenosti s bulkama v Třísle?
Dobrý den prosím má někdo zkušenost se zvětšenou uzlinou v Třísle na prave straně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Měla jsem jí po tom, co jsem se do toho místa praštila. V každém případě by to měl vidět lékař.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ty uzliny reaguji na nějaké změny. Nemáte nějaký gynekologický zánět? Nebo třeba po holení nějaký bolák? Zarostlý chlup, který si skrabete apod. Cokoliv…Na to reaguji ty uzliny hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja mam uzlinky normalne. Holky moje taky. A lekari nikdy nic, ze je to normalni. Neboli, zdureny nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A pardon, pises, ze zvetseny. Takze ne v normalu.Pak muze jit treba o zanet. Nebyla si nemocna? Nebo stres, gyn. problem? Pokud vylozene neboli moc a velikost neni abnormalne vetsi, pockala bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem v třísle bouličky, které se mi objevily po očkování proti tetanu. Nakonec mě chirurgové hnali na operaci, kdy jsem se dozvěděla, že to byly nějaké tukové nádory. Ale běhala jsem tehdy od čerta k ďáblu, přes gynekologii, chirurgii po praktického doktora a všude možně. Takže není-li to zanícený chloupek, ale je to opravdu pod kůží, doporučuji zajít si za obvoďákem, ať případně napíše žádanku na specializované odběry…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám to same a řeším to už půl roku. Nejhorsi je, ze se mi udělaly svazky uzlin i na krku, zřejmě kvůli spatne fungující štítné žláze a teď je citim už i v podpaží. Prý je jediná možnost si ji nechat vyriznout a poslat na histologii, dle me prakticke…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- SPA reality KV s.r.o. máte zkušenost?
- Genitrix Praha IVF - máte zkušenosti??
- Elektronická žádost o přídavek na dítě - zkušenosti
- Plínky Dada - zkušenosti
- Jaké máte zkušenosti s antibiotiky u dětí?
- Albánie - dovolená zkušenosti
- Máte robotickou sekačku?
- Tři malé děti, máte?