Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Prosím též o radu na nějakého dobrého psychiatra z Plzně u kterého nebudu pokusný králík? Moje paní doktorka bohužel odešla do důchodu a na internetu je jich mnoho a recenze se samozřejmě liší.
Děkuji
Obnovuji můj jde taky do důchodu…pokud víte o fakt dobrém který na
vás nekouká jako na debila dejte mi prosím jméno děkuji
@A.Suky A můžu se
zeptat kam jste chodila? Já jsem anonymní z 20.8.2015 doktora jsem změnila
byla jsem tam včera poprvé a zděšení takže budu asi hledat opět dál, ale
tohle byl krok zpět a nechci opět přejít jinam aby to nebylo ještě
horší. A Ti údajně dobří neberou, jsem už zoufalá
Jen podotknu, že od doktorky co šla do důchodu jsem přešla k jiné a včera jsem byla u doktora. Takže už by to byl třetí přechod.
Do Smrkové k panu Bláhovcovi
Aha tak jsem volala a bylo mi řečeno že pan doktor právě končí. Já se chci zkusit objednat k pí. Sýkorové tak dam klidně vědět pokud mě veme jaké to tam je.
Paní sýkorová je skvělá děda k ní chodí a měla by ještě
přibírat ale vyjimečně myslím…
Tak bohužel paní Sýkorová už nebere, byla velmi příjemná odkzáala mě na pí. Dočkalovou, která je také u ní v ambulanci nebo na pí. Nalosovou, kterou „zaučuje“ a bude ordinovat od 1.3. na Slovanech. Tak dnes zkusím pí. Dočkalovou. Jinak se mám prý kdykoli ozvat a doporučí mi někoho jiného pokud nebudu spokojená.
O té jsem taky slyšela dostala jsem na ní kontakt tak dejte vedet
Mají i svojí stránku na netu stránku ambulance
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na dobrého psychiatra z Plzně nebo okolí, který by byl ochotný mě vzít „hned“… Mám nějaké problémy, delší dobu jsem psychiatra nepotřebovala a k mé je první termín objednání až 12.října (prázdniny vůbec není)
Předem děkuji